Ολυμπιακός: Έρχονται… εξελίξεις για Περέιρα και μεταγραφές

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στα θέματα που «καίνε» τον Ολυμπιακό, όπως η παραμονή του Βίτορ Περέιρα, αλλά και τα μεταγραφικά.

66d01b2af3964c55af69d643b0387071_L

Αναμφίβολα το κυρίαρχο θέμα που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτό του Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, εμφανίζεται μία… ανάσα από την έξοδό του από τους Πειραιώτες, έπειτα από τις επαφές που είχε με την Ρέιντζερς στην Σκωτία. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από τους Νταμπλούχους, αλλά τη δεδομένη στιγμή, οι οιωνοί δεν είναι θετικοί για τον Ίβηρα κόουτς.

Όμως, όλες οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό αναμένεται να καθυστερήσουν για λίγες μέρες, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης απουσιάζει στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έχει μεταβεί στην Ρουμανία, προκειμένου να παραλάβει το νέο καράβι του στόλου του και το Σάββατο (6/6) θα βρεθεί στο Βερολίνο, όπου θα παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Champions League.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι εξελίξεις στους «ερυθρόλευκους» θα δρομολογηθούν μετά την επιστροφή του και κατά πάσα πιθανότητα μετά την Τρίτη (9/6). Ακολούθως θα ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου, όχι μόνο στα μεταγραφικά, αλλά και στην υπόθεση του Βίτορ Περέρια. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» τη δεδομένη στιγμή δεν έχουν μπει σε… αναζήτηση νέου τεχνικού.