“Ο Παπαδάκος της Δήμητρας/Απόλλων κοντά στην Έβερτον”

Στο δελτίο Τύπου της Δήμητρας γίνεται λόγος για την παρουσία του νεαρού  σε διεθνές τουρνουά, που μπορεί να φέρει πρόταση

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας της Δήμητρας/Απόλλων γεννηθής το 2003 βρέθηκε στις Βρυξέλλες με την Έβερτον σ’ ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό Τουρνουά με την συμμετοχή των μεγαλύτερων συλλόγων από όλο τον κόσμο. Μάλιστα η ομάδα της Έβερτον κατέκτησε το τρόπαιο με πολύ καλή απόδοση του Παπαδάκου ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται επίσημη πρόταση στον νεαρό αθλητή. Να τονίσουμε ότι ο Παπαδάκος είχε κληθεί για προπονήσεις από 20/4 ως 28/4 όπου άφησε άριστες εντυπώσεις και στη συνέχεια πήρε μέρος στο τουρνουά των Βρυξελλών.

Αρκετοί Σκάουτερς απ’ όλο τον πλανήτη παρακολούθησαν το συγκεκριμένο τουρνουά (Hazzard Tournament) και ο νεαρός αθλητής της Δήμητρας/Απόλλων τράβηξε τη προσοχή τους με τις περίτεχνες ενέργειές του. Πρόκειται για ένα αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο και αναμένεται στο προσεχές μέλλον μαζί με κάποιους άλλους αθλητές της Δήμητρας/Απόλλων, να αποτελέσουν το μήλο της έριδος Ελληνικών και Ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο άριστος χαρακτήρας του, η μεγάλη διάθεση για δουλειά και το πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο συνηγορούν στο γεγονός ότι το μέλλον του ανήκει, κάτι που όλοι του εύχονται στην οικογένεια της Δήμητρας/Απόλλων.