Προς την…έξοδο από ΑΟΤ ο Κουτσούρης

8IxyT9TqtSuo6BwfNZFE

Χολωμένος ο Κερκυραίος αποχωρεί από τον ΑΟΤ

Στην πόρτα της εξόδου   από τον ΑΟΤ  είναι ο Χάρης Κουτσούρης που πέρυσι μόνος του και φέτος με την βοήθεια της διοίκησης «έτρεξε» την ομάδα βάζοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από την τσέπη του στην ομάδα.

Χθες το βράδυ σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία του ΑΟΤ χωρίς την παρουσία του Κώστα Παρδάλη του διεμηνύθη από μέλη του ΔΣ  ότι επεξεργάζονται μία νέα πρόταση και πως θα πρέπει να δείξει έμπρακτα ότι διαθέτει το ανάλογο τίμημα για να συνεχίσει στην ομάδα.

Ο Χάρης Κουτσούρης θεωρεί προσβλητική και άδικη την στάση των μελών του ΔΣ απέναντι του καθώς πιστεύει ότι δεν εκτιμάται η συνεισφορά του στην ομάδα. Από την άλλη οι του ΔΣ θεωρούν ότι αν η ομάδα μπει σε περιπέτειες λόγω ενδεχόμενης αδυναμίας του Κουτσούρη αυτοί θα θεωρηθούν υπεύθυνοι.

Όσον αφορά την πρόταση που φέρεται να υπάρχει αποτελείται από μία ομάδα ανθρώπων, ανάμεσα τους και ένας Τρικαλινός, που θεωρούν ότι μπορούν να τρέξουν την ομάδα.

Πάντως πολλά μέλη του υπάρχοντος ΔΣ έχουν δηλώσει ότι ανεξάρτητα των εξελίξεων δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα ενώ και οι Τρικαλινοί φίλαθλοι δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις.

Ίσως κάποια πράγματα ξεκαθαρίσουν στην ΓΣ που αναμένεται να διεξαχθεί μέσα στις επόμενες μέρες . Δείγματα γραφής πάντως αναμένονται και από την τήρηση των οικονομικών δεσμεύσεων που έχει αναλάβει  ο κ Κουτσούρης για   τη διαχείριση της φετινής σεζόν που μένουν ακόμα σε εκκρεμότητα…