Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Οι Μαθητικοί των σχολείων Πύλης

Οι Μαθητικοί των σχολείων Πύλης

 

Oι 4οι Μαθητικοί αγώνες  όλων των Δημοτικών Σχολείων Πύλης  διεξήχθησαν το Σάββατο και την Κυριακή 30 – 31/05/2015.

1842

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι ενάντια στη «ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ» και έγιναν στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ GREEN CAFÉ   που βρίσκεται στον Άγιο Βησσαρίωνα.

Συμμετείχαν τα Δημοτικά σχολεία Πύλης – Πηγής – Φήκης- Φιλύρας – Πιαλείας – Λυγαριάς – Γόμφων- Ελάτης – Κοτρωνίου – Καλογήρων – Παλαιομοναστήρου, παρουσία των Διευθυντών & Γυμναστών των εκπαιδευτικών μονάδων.

Το δημοτικό σχολείο του Παλαιομοναστήρου κέρδισε το τουρνουά, σε ένα όμορφο παιχνίδι, τόσο από τους νικητές όσο και από τους ηττημένους του δημοτικού σχολείου Πηγής, που έδωσαν στον κόσμο που παραβρέθηκε ένα ωραίο θέαμα. Ο αγώνας έληξε με 8-0 υπέρ του Παλαιομοναστήρου.

 

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παράγοντες που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά, στους δασκάλους και προπονητές όλων των σχολείων, αλλά την μερίδα του λέοντος δικαιούνται όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Παρόντες οι γονείς των μαθητών, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Καλαμαράς Στέφανος – Ζιάκας Σταύρος – Βύρων Κατσίβελος, οi Δημοτικoί Σύμβουλοι κ.κ. Παύλος Μπόμπορας – Μπαλατσούκας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Βησσαρίωνα Τριχιάς Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαιομοναστήρου Θωμάς Μπουτζιώλης και πλήθος κόσμου.

Όλα έγιναν μέσα σε πνεύμα ευγενικής άμιλλας, χωρίς παρατράγουδα, χωρίς να είναι αυτοσκοπός η νίκη αλλά το αθλητικό ιδεώδες.Όλα τα Σχολεία που συμμετείχαν βραβεύτηκαν με στεφάνι ελιάς και έπαινο συμμετοχής.

Ο Δήμαρχος Πύλης, Κώστας Μαράβας,  απένειμε το στεφάνι ελιάς στην ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Παλαιομοναστήρου που κατέκτησε την πρώτη θέση καθώς και στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης τον μαθητή Καλέτση Ιωάννη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν στους εθελοντές γυμναστές, στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, στους εθελοντές διαιτητές ( κ. κ. Βαγενά – Κατράνα – Σουλιώτης).

6232

Συντάκτης

Άρθρα : 18531
Scroll to top