Πρώτη γνωριμία και προπόνηση στον ΑΟ Καλαμπάκας

Νέα πρόσωπα μπήκαν στο ΔΣ του ΑΟΚ νέος προπονητής στο ΑΝδρικό κι έτσι έγινε μια  επαφή γνωριμίας στο Γυμναστήριο της πόλης

140978849299_mrg

 

 

Νέα πρόσωπα μπήκαν στο ΔΣ του ΑΟΚ νέος προπονητής στο ΑΝδρικό κι έτσι έγινε μια  επαφή γνωριμίας στο Γυμναστήριο της πόλης. Στο δελτίο Τύπου η διοίκηση του ΑΟΚ αναφέρει τα παρακάτω….

Την πρώτη αναγνωριστική προπόνηση πραγματοποίησε η ομάδα μας την περασμένη Πέμπτη στο κλειστό Βλαχάβειο στο πλαίσιο της γνωριμίας της νέας Διοίκησης και του κόουτς με τους παίκτες. Ο Πρόεδρος Σωτήρης Φαμίσης και τα υπόλοιπα μέλη που συνθέτουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΚ ευχαρίστησαν τους παίκτες που ανταποκρίθηκαν στο πρώτο κάλεσμα της διοίκησης ευχόμενοι καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Όλοι συμφώνησαν ο ζήλος και η αγάπη για την ομάδα να είναι εκείνα τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν και τη νέα σεζόν και σε συνδυασμό με τις κατάλληλες και μεθοδικές κινήσει στο οργανωτικό σκέλος να λειτουργήσουν ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην Α1 ΕΣΚΑΘ που είναι αναμφισβήτητα και ο κύριος στόχος της για τη φετινή χρονιά.

 

Εκ της Διοικήσεως

IMG_5488

Σε διάθεση οι Κάρτες Διαρκείας

 

Από τη Διοίκηση του Α.Ο. Καλαμπάκας – Τμήμα Καλαθοσφαίρισης ενημερώνουμε το κοινό ότι κυκλοφόρησαν και διατίθενται προς αγορά οι Κάρτες Διαρκείας της ομάδας για την αθλητική σεζόν 2015-2016.

 

Οι κάρτες διατίθενται σε τρεις κατηγορίες:

  • «SILVER», αξίας 10 ευρώ
  • «GOLD», αξίας 20 ευρώ
  • «V.I.P.», αξίας 50 ευρώ

 

Περιμένουμε την έμπρακτη στήριξή σας και ευχόμαστε να αγκαλιάσετε τη νέα αυτή προσπάθειά μας.

Για τις προμηθευτείτε παρακαλούμε επικοινωνήσετε με τα μέλη της Διοίκησης του Α.Ο.Κ.

 

Εκ της Διοικήσεως

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Σωτήρης Φαμίσης