Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Οργισμένη ανακοίνωση Σακαφλιάδων

Οργισμένη ανακοίνωση Σακαφλιάδων

Μετά τις δηλώσεις Πλεξίδα

Ανακοίνωση εξέδωσαν πριν απο λίγο οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΟ Τρίκαλα. Οι Σακαφλιάδες αναφέρουν συν τις άλλοις πως «στο γήπεδό μας θα έρθεις μόνο ως φιλοξενούμενος». Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με έκπληξη ακούσαμε στα ερτζιανά της Λάρισας το ηχητικό απονενοημένο διάβημα του καταστροφέα του ΑΟ Τρίκαλα, να προσπαθεί με κάθε τρόπο να σπείρει διχόνοια στην ομάδα μας με εκτενείς και περίεργες αναφορές.
Ο άνθρωπος που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην προσωρινή -ΕΥΤΥΧΩΣ- ταφόπλακα ενός εκ των ιστορικότερων σωματείων της Ελλάδος, αντί να κοιτάξει τα του οίκου του-ΑΕΛ- ασχολείται εκ νέου με τον ΑΟΤ.
Ως καλόπιστοι άνθρωποι, λαμβάνουμε τις όποιες αναφορές του συγκεκριμένου κυρίου για στήριξη στον Χάρη Κουτσούρη ως χιουμοριστικές, γιατί αν τις λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας, ορισμένοι θα χάσουν τον ύπνο τους.
Για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε, είμαστε οι τελευταίοι άνθρωποι σε αυτή την πόλη, που φιλοδοξούμε να πάρουμε την θέση του »χαλίφη» και να ασκήσουμε διοίκηση. Η δική μας θέση είναι αυστηρά στην κερκίδα και μόνο εκεί.
Όμως από την στιγμή που βγαίνουν στην επιφάνεια φήμες, ή γίνονται δηλώσεις για χείρα βοηθείας από λερωμένα χέρια, όχι μόνο θα παρέμβουμε, αλλά αν χρειαστεί θα το πάμε ακόμη παραπέρα. Και ο νοών νοείτω…

Κύριοι της σημερινής διοίκησης στηρίξαμε την προσπάθεια που καταβάλατε από το περασμένο καλοκαίρι και είμαστε σίγουροι, ότι τα καλύτερα έρχονται για τον ΑΟΤ.
Μείνετε μακριά από τις μαύρες κηλίδες του πρόσφατου παρελθόντος, για να μην θεωρηθείτε συνυπεύθυνοι, σε ένα νέο τερατούργημα του «πρώην» και ανοίξουμε εμείς τον «ασκό του Αιόλου».
Υ.Γ Μαζί μας ασχολείσαι, πόσο…. ΒΑΓΓΕ-ΛΑΚΗΣ είσαι.

Υ.Γ. 2 Γαλατά στο γήπεδό μας θα έρθεις μόνο ως φιλοξενούμενος, παρέα με τους γενίτσαρους κόλακές σου κι εμείς φυσικά σου υποσχόμαστε μία… άρτια φιλοξενία.

Εις το επανιδείν…

SAKAFLIADES TRIKALA CLUB
ATHENS CLUB
NORTH BOYS
Gruppo Ultras

 

Συντάκτης

Άρθρα : 18555
Scroll to top