Απειλές καταγγέλει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας

o πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Αναστάσιος Μπατζιάκας, πήγε στον εισαγγελέα Βόλου και κατέθεσε ότι δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα
ImageHandler.ashx
O πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Αναστάσιος Μπατζιάκας, πήγε στον εισαγγελέα Βόλου και κατέθεσε ότι δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα το οποίο «προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου»
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπατζιάκας πήγε στον εισαγγελέα Βόλου και κατέθεσε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από απόκρυψη και ο συνομιλητής ήταν άγνωστος. Το ύφος του ατόμου που τον κάλεσε ήταν άκρως απειλητικό και σύμφωνα πάντα με τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας, του είπε ότι «θα σε γ@@@ εσένα και τα παιδιά σου».Ο ίδιος ο πρόεδρος είπε : «Είμαι 40 χρόνια επαγγελματίας γιατρός. Ουδέποτε είχα οποιαδήποτε διένεξη με τον οποιοδήποτε. Είμαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο τηλεφώνημα προέρχεται από το χώρο του ποδοσφαίρου».

Σε αυτό το σημείο πρέπει να θυμίσουμε ότι η Ένωση της οποίας ηγείται ο κ. Μπατζιάκας, θα καταθέσει αύριο Πέμπτη (28/5), αίτηση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ώστε να κηρυχτεί έκπτωτη η νυν διοίκηση της ΕΠΟ λόγω της εμπλοκής μελών του Δ.Σ. και στελεχών της στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Θα ζητήσει, μάλιστα, να διοριστεί νέα προσωρινή διοίκηση που θα οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές. Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει να συντάξει την αίτηση είναι ο Γιώργος Παναγόπουλος ενώ στα ονόματα που έχουν προταθεί για να αναλάβουν προσωρινά υπάρχουν σημαντικοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως ο Θωμάς Mαύρος, Αριστείδης Καμάρας, Γιώργος Κούδας, Λάκης Νικολάου, Τάκης Οικονομόπουλος, Φραγκίσκος Σούρπης, Γιάννης Βένος, Γιώργος Δέδες, Στάθης Χάιτας, Κώστας Αϊιδινίου, Κούλης Αποστολίδης, Ντίνος Κούης κλπ.