Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο Μαρινάκης

Προθεσμία λίγων ημερών προκειμένου να απολογηθεί πήρε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μετέβη στην Ευελπίδων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Καίσαρη, ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να προσέλθει ώστε απολογηθεί στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη στις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας, ήτοι τη Δευτέρα 8 ή την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Επιθυμία της πλευράς του κ. Μαρινάκη είναι το θέμα να μην τραβήξει εις μάκρος, δηλαδή να μην «σέρνεται» για αρκετούς μήνες, και να υπάρξει άμεσα η απολογία. Κι αυτό μολονότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει δικαίωμα να ζητήσει αναβολή της υπόθεσής του, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί το θέμα των ανακρίσεων των υπολοίπων εμπλεκόμενων και να έχει στα χέρια του ολόκληρο τον φάκελο της υπόθεσης.

Δηλαδή να γνωρίζει η πλευρά του προέδρου του Ολυμπιακού το σύνολο των καταθέσεων όσων έχουν κληθεί για τα παιχνίδια Ολυμπιακός – Βέροια και Ολυμπιακός Ατρόμητος.

Ως εκ τούτου, τα οποία δεδομένα ενδεχομένως να προκύψουν (εφόσον προκύψουν) για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα λάβουν χώρα σε μια «νεκρή» αγωνιστική περίοδο.

Θυμίζουμε πως απομένουν τέσσερις κατηγορούμενοι που οι απολογίες τους έχουν προγραμματισθεί με την εξής σειρά: Ο Θ. Κουρίδης την προσεχή Τρίτη, ο Αρ. Σταθόπουλος την προσεχή Τετάρτη κι ο Γιώργος Σαρρής την Πέμπτη 4 Ιουνίου