Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Παραιτήθηκε ο Ζωγράφος μετά τη δημοσιοποίηση συνομιλιών του

Παραιτήθηκε ο Ζωγράφος μετά τη δημοσιοποίηση συνομιλιών του

Οι συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ανάγκασαν τον διαιτητή Χριστόφορο Ζωγράφο να υποβάλει την παραίτησή του προς τη διοίκηση της ΕΠΟ

126d845d9f3a01ac3c373fac5b2a1c7e_XL

Οι συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ανάγκασαν τον διαιτητή Χριστόφορο Ζωγράφο να υποβάλει την παραίτησή του προς τη διοίκηση της ΕΠΟ από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Πλέον, αναμένεται η απόφαση της Ομοσπονδίας για το εάν θα την κάνει αποδεκτή, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη να βρίσκεται στην Ελβετία για τις προεδρικές εκλογές της FIFA την Παρασκευή 29 Μαΐου.

Τα ηχητικά ντοκουμέντα που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, εμπλέκουν τον αρχιδιαιτητή σε σκάνδαλο.

Σύμφωνα με τις συνομιλίες που μετέδωσε η εκπομπή «Δίκη», φέρεται να ακούγεται να καθυβρίζει ένα πρόσωπο το οποίο, όπως ειπώθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ, εκτιμάται πως είναι ο ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης που ερευνά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επιπλέον, από τις συγκεκριμένες συνομιλίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο αρχιδιαιτητής παρουσιάζεται να κανονίζει τους ορισμούς με βάση τις απαιτήσεις διαφόρων προσώπων.

Επίσης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ φέρεται να βρίσκεται και σε ανοιχτή γραμμή με προέδρους ΕΠΣ και σε μία συνομιλία λέει: «Θα μου λες ποιους θέλεις κι εγώ θα τους φτιάχνω».

Συντάκτης

Άρθρα : 18583
Scroll to top