Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Παίζει τα ρέστα του ο Αρης για να γίνουν Μπαράζ

Παίζει τα ρέστα του ο Αρης για να γίνουν Μπαράζ

. Ο Αρης κορυφώνει τις ενέργειές του ώστε η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδό της στη Football League μέσω αγώνων μπαράζ.

Ο Αρης με πρωτοβουλία του χρηματοδότη του ποδοσφαιρικού τμήματος ετοιμάζει επιστολές προς όλους τους αρμόδιους φορείς (ΕΠΟ, Football League, ΓΓΑ) τους οποίους θα ενημερώσει για το δίκαιο το αιτήματός του. «Ετοιμάζεται και θα αποσταλεί τις επόμενες μέρες επιστολή προς όλους τους φορείς με την οποία θα ζητάμε να ισχύσει ό,τι προβλέπεται βάσει του δεδικασμένου του 2013 με το οποίο ομάδες της Γ΄ Εθνικής αναπλήρωσαν μέσω μπαράζ τα κενά στη Φούτμπολ Λιγκ της χρονιάς 2013/14», δήλωσε ο Λεωνίδας Μπακούρας, μέλος της διοίκησης του Αρη.

Στις προτεραιότητες των «κιτρίνων» είναι επίσης να κατατεθεί μαζί με το αίτημά τους για τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ και μια γνωμοδότηση ειδικού αθλητικού δικαίου που θα περιλαμβάνει το άρθρο του ΚΑΠ που αναφέρεται στην αναπροσαρμογή του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής με την παρουσία 20 ομάδων σε αυτό.

Επιθυμία της διοίκησης του Αρη και προσωπικά του Αλεξ Κάλας είναι να συναντηθεί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή ώστε να τον ενημερώσει όχι μόνο για το θέμα που «καίει» την ομάδα αλλά και για το πλάνο της επένδυσής του. Ο Αρης ήδη δημιουργεί συμμαχίες ώστε να πιέσει με στόχο να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις το συντομότερο.

Ολοι γνωρίζουν όμως ότι πριν από τα μέσα του Ιουνίου δύσκολα θα υπάρξουν συνταρακτικές εξελίξει αφού πρέπει να μεσολαβήσουν έως τότε επικυρώσεις βαθμολογιών, η γ.σ. της ΕΠΟ και αποφάσεις ομάδων να πέσουν αυτοβούλως στην Γ΄ Εθνική λόγω χρεών.

Συντάκτης

Άρθρα : 18541
Scroll to top