Στέλνουν Σλούκα στη Φενέρ οι Τούρκοι

Το… κόλπο γκρόσο με την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό έκανε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία, σύμφωνα με τα οποία, ο Έλληνας γκαρντ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα της Πόλης και θα συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Σέρβου προπονητή. Όπως υποστηρίζει η «Fanatik» στην ηλεκτρονική της έκδοση, ο διεθνής άσος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου της γειτονικής χώρας και μάλιστα έβαλε την… τζίφρα του σε συμφωνία για δύο χρόνια.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από τους Πειραιώτες, όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με τον Κώστα Σλούκα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ ο Έλληνας άσος έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στον Πειραιά. Σε περίπτωση, ωστόσο, που ισχύουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία, τότε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα έχει πραγματοποιήσει δυναμικό… μπάσιμο στις μεταγραφές, μια και στο «στόχαστρό» της βρίσκεται και ο Μίλος Τεόντοσιτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

4cfcd8353cb2ff44c7525ac19b788c83_L