ΦΛΟΥ: Οι γιατροί, η ηλιθιότητα και ο ρεπόρτερ Μιχαλάκης!

giatroi

Οι γιατροί είναι έτοιμοι και για την επόμενη μέρα!

Γιατροί

Οι γιατροί απολαμβάνουν την άνοδο και σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Σε ανοιχτή συνάντηση στο καφενείο του Σχορετσιανίτη αποφασίστηκε να διευρυνθεί η ομάδα με την συμμετοχή και άλλων γιατρών της γειτονιάς. Ζητήθηκε δε και η συμβολή του  πιο έμπειρου σε θέματα παραγοντικά, του Νίκου Κώτση ο οποίος ωστόσο κρατά ακόμη τα χαρτιά του κλειστά.

Απουσίες

Επίσης σχολιάστηκε δυσμενώς στην ομήγυρη ότι κάποιοι εκ των γιατρών της περιοχής δεν είχαν συχνή παρουσία στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Για έναν δε τονίστηκε ότι εμφανίστηκε σε ένα παιχνίδι όλο και όλο ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα άνοιξε την εφημερίδα του και την διάβαζε αδιαφορώντας για την εξέλιξη του παιχνιδιού!!!

Βήματα

Βέβαια πρέπει να γίνουν κάποια βήματα μέσα στις επόμενες κιόλας μέρες στον ΑΟΤ. Η ομάδα πρέπει να γίνει ΠΑΕ, απαιτείται μετοχικό κεφάλαιο, εγγυητική επιταγή για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα και ορισμός προσωρινής πενταμελούς επιτροπής η οποία θα τρέξει τις όλες διαδικασίες.

Ζεστός

Ζεστός είναι και ο Χάρης Κουτσούρης να συνεχίσει. Αναμένεται συνάντηση εντός των ημερών με τους γιατρούς για να δρομολογηθούν εξελίξεις…

Περιπέτεια

Ένας γνωστός Τρικαλινός φίλαθλος υπέστη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του λόγω της ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ αυτών που αποφάσισαν να ταλαιπωρήσουν τους Τρικαλινούς εκδρομείς στην Άρτα. Λόγω της έντασης, της κούρασης αλλά και της έκθεσης στον ήλιο για πολλές ώρες σε συνδυασμό με το άγχος για το αποτέλεσμα υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Άρτας απ’ όπου πήρε εξιτήριο την επομένη του αγώνα. Ο ίδιος καταγγέλλει ότι κάποιοι άνθρωποι του Καραϊσκάκη κώφευαν στην έκκληση του για βοήθεια καθώς ζητούσε επιμόνως γιατρό…

Βαζάκας

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε με πολλούς Τρικαλινούς μετά την νίκη μέσα στην Άρτα επί του Καραϊσκάκη. Ένα από τα τηλέφωνα που κάλεσε ήταν και αυτό του Χάρη Κουτσούρη με τον οποίο έχει ανοιχτή γραμμή. Και όπως ήταν λογικό άρχισαν τα σενάρια…

Μιχαλάκης

Όχι μόνο φίλαθλος αλλά και ρεπόρτερ. Ο λόγος για τον Χρήστο Μιχαλάκη ο οποίος βρέθηκε στην Άρτα και στο τέλος του αγώνα κρατούσε και το μικρόφωνο της TRT για τις ανάγκες του ρεπορτάζ!.

Μπαράζ

Ο Καραϊσκάκης μπορεί να έχει μία ακόμη ευκαιρία για την άνοδο καθώς ακούγεται έντονα ότι ίσως γίνουν μπαράζ ανάμεσα στους δεύτερους των ομίλων. Σε μία τέτοια περίπτωση οι Τρικαλινοί φίλαθλοι εύχονται να παίξουν με τον Άρη σε ουδέτερο γήπεδο κάπου στην Θεσσαλία. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Άρης θα έχει απρόσμενα πολλούς φιλάθλους από τα Τρίκαλα στο πλευρό του!!!

Φαρκαδόνα

Αλλιώς θα πρέπει να περιμένουν του χρόνου που θα έρθουν να παίξουν με την Φαρκαδόνα αν η Τρικαλινή ομάδα καταφέρει να ανέβει στην Γ’ Εθνική που όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρει!

Φλεβαράκης

Στα Τρίκαλα επέστρεψε ο Κώστας Φλεβαράκης καθώς έχει την οικογένεια του εδώ. Συναντήθηκε και με τον Ρεντζιά και είναι λογικό να φουντώνουν οι φήμες ότι ίσως οι δρόμοι του με τα Τρίκαλα συναντηθούν ξανά.

«ΦΛΟΥ»

…νεότερα προσεχώς…