Εκδήλωση για τους χορηγούς και επαφές για προπονητή

 

 

Χωρίς ουσιαστικές ειδήσεις πέρασε  το πρώτο δεκαήμερο μετά τη λήξη του πρωταθλήματος για την ομάδα των Τρικάλων

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του «διαλόγου» τρέχουν κάποια διαδικαστικά οργανωτικά στην ΚΑΕ,  ενώ γίνονται τακτικές επαφές των ανθρώπων της ομάδας με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη.

Από τα διοικητικά σύμφωνα με τον «διάλογο» τα νέα φέρουν στο προσκήνιο  : «μια εκδήλωση που θα κάνει η ΚΑΕ στις αρχές του  Ιουνίου για να τιμήσει τους χορηγούς  που στήριξαν φέτος την ομάδα. Επίσης είναι ξεκάθαρο πλέον πως   στο πόστο του Γενικού Διευθυντή θα παραμείνει και  ο Ευθύμης  Ρεντζιάς ο οποίος έβαλε πλάτη την φετινή σεζόν και βοήθησε σημαντικά τόσο με την γνώση του όσο και με την δημοφιλία αλλά  και τις επαφές που ανέπτυξε  με πρόσωπα και φορείς  του μπάσκετ. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας μας  ο ρόλος του Ευθύμη στην ηγετικό επιτελείο της ΚΑΕ θα είναι αναβαθμισμένος καθώς θα  επιφορτιστεί με  περισσότερες αρμοδιότητες.

Για το θέμα προπονητή

Στο θέμα του προπονητή πάντως δεν υπήρξαν εξελίξεις ούτε έγιναν επαφές . Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την του Κώστα Φλεβαράκη στα Τρίκαλα (έρχεται αυτή τη βδομάδα μιας και είναι η οικογένειά του ακόμα εδώ) , επανέφερε τα  σενάρια περί επιστροφής  του Μακεδόνα τεχνικού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά  ανάμεσα στις  οικονομικές απαιτήσεις του Φλεβαράκη , και στα   νούμερα  που  θέλει   να διαθέσει η ΚΑΕ για την νέα χρονιά. Γι αυτόν εξάλλου το λόγο στελέχη της ΚΑΕ υποστηρίζουν πλέον ανοιχτά ότι μέσα σε ένα τόσο ασαφές περιβάλλον δεν μπορούν να κάνουν υπερβάσεις στα οικονομικά μεγέθη και κυρίως υπερβάσεις που θα αφορούν το ύψος των απολαβών του προπονητή. Προτιμούν με άλλα λόγια να κατεβάσουν  το κασέ που θα απαιτηθεί για το τεχνικό team και να κερδίσουν έτσι ένα μεγαλύτερο και καλύτερο συμβόλαιο ξένου παίκτη, παρά να χρυσοπληρώσουν τις  ( …«ηγεμονικές» για τα δεδομένα επαρχιακής ομάδας)  απαιτήσεις του Φλεβαράκη, που πέραν των δικών του, “φορτώνει” ένα ακόμα συμβόλαιο στην ομάδα «επιβάλλοντας»  ως  βοηθό του κ Παπαζογλου.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η περίπτωση Φλεβαράκη έχει αποκλειστεί από τα σενάρια της νέας χρονιάς. Αντιθέτως… η  καλή φιλία αλλά και η χημεία που δεδομένα υπάρχει και δένει τον  ίδιο και τον Αχ. Ρουσιαμάνη ,ίσως αποδειχθεί καταλυτική για μια ακόμα συνεργασία. Με την προϋπόθεση βεβαίως πως ο Μακεδόνας τεχνικός θα κατεβάσει τις απαιτήσεις του σε λογικά πλαίσια. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει πλάνο για επαφές με άλλους προπονητές που πάντως δεν αγγίζει τις παλιές «καραβάνες» του μπασκετικού λόμπι”…