Επιλέγουν να κατεβούν Γ΄Εθνική στον ΟΦΗ

Η απόφαση για το σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν οι κρητικοί  θα παρθεί τυπικά σε νέα ΓΣ εντός των ημερών, αλλά θεωρείται βέβαιο  πως θάναι η Γ’ Εθνική

 

Την Με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκο Μαχλά, να… λάμπει δια της απουσίας του πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ.

Εκεί ανακοινώθηκε η κίνηση των επτά επιφανών επιχειρηματιών Αντώνη Καράτζη, Τσακαλάκη, Αντύπα Σηφάκη, Παντελή Σαπουνάκη, Μανώλη Παπακαλιάτη, Γιάννη Πολεμαρχάκη και Μανώλη Μανωλιδάκη, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να βάλουν στο ΟΦΗ της Γ’ Εθνικής το ποσό των 600.000 ευρώ, ώστε να τον επαναφέρουν ακολούθως «καθαρό» στο προσκήνιο.

Όπως ανέφερε ο Αντύπας Σηφάκης, τη νέα χρονιά η συγκεκριμένη επτάδα είναι διατεθειμένη να διαθέσει 600.000 ευρώ, ποσό που δεν θα μετοχοποιηθεί όταν η ομάδα προβιβαστεί στη Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με την ευκαιρία της Γ. Σ. μια ομάδα ανθρώπων του Ηρακλείου, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τον ΟΦΗ στα επόμενα χρόνια. Οι άνθρωποι αυτοί σε πρώτη φάση έχουν δείξει το ενδιαφέρον. Η οικογένεια Καράτζη, ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο Γιάννης Τσακαλάκης, ο Μανώλης Μανωλιδάκης, ο Παντελής Σαπουνάκης, εγώ και ο Μανώλης Παπακαλιάτης. Για να δώσουμε ένα διαφορετικό πνεύμα.

Ελπίζουμε ότι με τη συμπαράσταση όλων όσων αγαπούν την ομάδα θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε προς αυτήν την κατεύθυνση να έχουμε τη συμπαράσταση σας.

Αν παραμείνει στη Β’ Εθνική θα μεταφέρει όλα τα χρέη της. Δεν είναι ο καλύτερος δρόμος για τον ΟΦΗ. Θα πρέπει να προηγηθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης που θα τεθεί σαν θέμα στην επόμενη Γενική Συνέλευση. Το πλάνο μας είναι να ενισχυθεί η ομάδα για να ανέβει στη Β’ Εθνική και μετά στη Super League. Ο ΟΦΗ θα είναι μια ομάδα με ήθος και αξιοπρέπεια. Είμαστε αποφασισμένοι να το διατηρήσουμε αυτό το στοιχείο. Κανένας από μας δεν έχει την παραμικρή διάθεση για να κάνει μπίζνες με τον ΟΦΗ.

Θα διεκδικήσουμε το μέγιστο για την ομάδα μας για να είναι αυτάρκης μέσα από τις δυνατότητες που τις δίνει η νομοθεσία.

Ήλθα να σας ενημερώσω ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που είναι δυνατοί και θέλουν να αναλάβουν το σωματείο. Τα λεφτά που θα βάλουμε στον ΟΦΗ δε θα μετοχοποιηθούν. Είναι δέσμευση και μιλώ εξ’ ονόματος όλων. Θα μετοχοποιηθούν αυτά που θα βάλουμε τη μεθεπόμενη χρονιά. Η ομάδα που σας ανέφερα θα είναι η Διοικούσα Επιτροπή που θα αναδείξει και τον πρόεδρο. Η Ερασιτεχνική έχει πρόεδρο. Δεν είναι κανένας από μας μανιακός με καμία καρέκλα. Ξεκινάμε με ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ για τη Γ’ Εθνική».