Βαγγελή: «Ιμιτασιόν ήρωας ο Καραϊσκάκης!»

saxi

Καυστικές οι δηλώσεις του άσσου του ΑΟΤ στο τέλος του αγώνα

Χείμαρρος ήταν στις δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα ο Παύλος Βαγγελή: «Τις απαντήσεις μας  τις δώσαμε όλη την χρονιά. Όλοι ξέρουν τι έχει συμβεί στην Ελλάδα σε αυτό το πρωτάθλημα αλλά επειδή μας αρέσει το σασπένς το αφήσαμε για την τελευταία αγωνιστική για να τους πικράνουμε μέσα στο γήπεδο τους. Εγώ ξέρω μόνο τον ήρωα Καραϊσκάκη, αυτός εδώ που αντιμετωπίσαμε είναι ιμιτασιόν!!!»

Για τα όσα έγιναν στην Άρτα: «Αυτή η ομάδα δεν καταλαβαίνει από συμπεριφορές που είδαμε εδώ, 20 λεπτά να μπούμε στο γήπεδο. Τους δείραμε κιόλας και τους κάναμε πέρα γιατί είμαστε ΑΟ Τρίκαλα.  Δώσατε εσείς οι δημοσιογράφοι το σύνθημα, μία πόλη, μία ομάδα, το πήραμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές και πήραμε την νίκη. Δεν μας ταιριάζει η Γ’ Εθνική γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα»

Ο Παύλος αφιέρωσε την νίκη στην κόρη του που θα γεννηθεί σε λίγο καιρό, στον κόσμο και στον αδελφό του που έφυγε από την ζωή: «Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στην κοράκλα που περιμένω να γεννηθεί  σε έναν μήνα, στον κόσμο των Τρικάλων και στον αδελφό μου που έχασα 8 χρονών».