Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Αμανατίδης:» ‘Η άνοδος ευκαιρία για να χτιστεί μια δυνατή ομάδα»

Αμανατίδης:» ‘Η άνοδος ευκαιρία για να χτιστεί μια δυνατή ομάδα»

 

Ο τεχνικός του ΑΟΤ δήλωσε πως άνοδος των Τρικάλων στην football league  αποτελεί ευκαιρία για  για να γίνει μια νέα δυνατή και οργανωμένη ομάδα ,

SONY DSC

Ο τεχνικός των Τρικάλων μίλησε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και είπε χαρακτηριστικά : Εχω την άισθηση ότι δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο, τα Τρίκαλα ανήκουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ας γίνει αυτή προσπάθεια , αφετηρία για μια νέα αρχή μια αφορμή για το χτίσιμο δυνατής ομάδας χωρίς τα λάθη του παρελθόντος και να δημιουργηθεί αυτή τη φορά μια δυνατή ομάδα.

Να ξεκινήσει το ταξίδι στη Β Εθνική με καλές προυποθέσεις γιατί θα έρθει η τηλεόραση θα γίνουν πολλά ντέρμπι και είναι ευκαιρία να φτιάξουμε το γήπεδο να μπει ένα θέμα ανακαίνισης σ’ αυτό το στάδιο που είναι παλιό ωραίο και πρέπει να κάνει ένα λίφτινγκ να βελτιώσουμε τι εγκαταστάσεις τις υποδομές και να κοιτάξουμε το τρικαλινό ποδόσφαιρο  μέσα από την ευρύτερη περιοχή, πιστεύοντας και στηρίζοντας ποδόσφαιρο  που ξεκινά από τις ακαδημίες. Αν γίνει οργανωμένη προσπάθεια τότε αυτό το ταξίδι στη Β Εθνική θα δώσει δικαίωμα στους φιλάθλους να ονειρεύονται ξανά. Εμείς σήμερα δώσαμε την ευκαιρία να γίνονται όνειρα και όταν γίνονται υλοποιούνται όνειρα , η ζωή μας γίνεται καλύτερη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια στο επιτελείο της ομάδας μας τους εξωτερικούς συνεργάτες της τη διοίκηση και τον κ Κουτσούρη που μας στήριξε στην φετινή προσπάθεια»

Συντάκτης

Άρθρα : 18541
Scroll to top