Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » B' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ » Απορρίφθηκε η Εφεση του Δενδροχωρίου, στην Α’ ΕΠΣ ο Πρόδρομος

Απορρίφθηκε η Εφεση του Δενδροχωρίου, στην Α’ ΕΠΣ ο Πρόδρομος

Το τυπικό και εν πολλοίς αναμενόμενο φινάλε είχε η εκκρεμότητα του 2ου  ομίλου  της Α1, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέριψε την έφεση του Δενδροχωρίου

059b040a0d4de59bd65f6af7710c2a9b_L

Το τυπικό και εν πολλοίς αναμενόμενο φινάλε είχε η εκκρεμότητα του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Δενδροχωρίου κι έτσι ο Πρόδρομος σφραγίζει το εισιτήριο ανόδου στην Α Ερασιτεχνική του νομού μας. Η απόφαση εκδόθηκε το πρωί της Πέμπτης και αναφέρει χαρακτηριστικά πως : Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ αρ  46/1215/2015 απόφαση δέχεται τυπικά και ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την έφεση του σωματείου ΑΟ ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥ κατά της 44/2015 απόφασης της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Τρικάλων για ένσταση του ΑΟ Προδρόμου.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» Δημήτρης Καμπλιώνης τόνισε σε δηλώσεις του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ομάδα μας επιστρέφει στην Α΄κατηγορία. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στην ΕΠΣ Τρικάλων όσο και στην ΕΠΟ και στα αρμόδια όργανα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικηγόρους, τους κ.κ. Αλεξίου και Μακρυνιώτη για τον εξαίρετο χειρισμό της υπόθεσης ώστε αυτή να έχει αίσιο τέλος. Θέλω να συγχαρώ το Ελευθεροχώρι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς και τα σωματεία του Δενδροχωρίου και του Γοργογυρίου για την εξαιρετική προσπάθεια που κάνανε με συνέπεια το πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό.
Την άνοδο την αφιερώνω στους φιλάθλους του Προδρόμου. Θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς τους ποδοσφαιριστές μας για την φιλότιμη και αξιέπαινη προσπάθεια που κάνανε όλη τη σεζόν και φυσικά για την επίτευξη του στόχου. Επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή μας, κ. Βασίλη Χατζή που συνέβαλλε τα μέγιστα για την άνοδο όπως επίσης και στους κ.κ Κορομηλά και Ιακωβάκη που εργάστηκαν στον σύλλογο μας. Προέχει πλέον να πανηγυρίσουμε για κάτι που δικαιωματικά πετύχαμε και στην συνέχεια να δούμε την επόμενη μέρα η οποία θα είναι δύσκολη. Στους καιρούς που ζούμε δεν αποκλείουμε τίποτα, η Α΄κατηγορία θα είναι δύσκολη και απαιτητική και στόχος μου είναι να κάνουμε υπερήφανο το χωριό μας και όλο τον Κόζιακα».

Συντάκτης

Άρθρα : 18525
Scroll to top