Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » Ροή ειδήσεων » Σάρωσε τα μετάλλια ο ΣΟΑΤ στο Προκριματικό Β.Ελλάδος

Σάρωσε τα μετάλλια ο ΣΟΑΤ στο Προκριματικό Β.Ελλάδος

Πολλά μετάλλια κατέκτησε  ο ΣΟΑΤ στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Β.Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 9 και 10 Μαϊου

16100

Με εξαιρετικές εμφανίσεις και απόδοση κατέκτησαν για τον ΣΟΑΤ:

ΧΡΥΣΑ

1) ΤΖΕΛΗ Κ.
2) ΤΖΕΛΗ Φ.
3) ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ
4) ΤΣΙΟΥΚΑΣ
5) ΜΠΛΕΤΣΑΣ
6)ΤΖΕΛΗΣ Α.
7)ΓΕΡΟΒΑΙΟΣ

ΑΣΗΜΕΝΙΑ

1) ΤΟΤΣΙΟΥ
2) ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ
3) ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
4)ΣΙΚΟΒΈΛΑΣ
5)ΑΛΕΞΙΟΥ

ΧΑΛΚΙΝΑ

1)ΛΕΝΟΣ
2) ΣΙΔΕΡΗΣ
3) ΘΕΟΔΟΣΊΟΥ
4) ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Συμμετείχαν ακόμη χωρίς να κατακτήσουν μετάλλιο αλλά με καλή απόδοση οι Καραμάνος,Ψύρρα,Οικονόμου και Τσιάμη.

Επιβεβαιώθηκε η αγωνιστική εξελιξη των αθλητών του ΣΟΑΤ για ακόμη μια φορά με τα στελέχη του ΣΟΑΤ,Νίκο Παιταρίδη,Βασίλη Βαργιαμη  να καμαρώνουν για την άνοδο των αθλητων.Ο ΣΟΑΤ τα τελευταία χρόνια έχει μία σταθερή πορεία στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Ταεκβοντό και είναι πάντα μέσα στα μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό φανερώνει ότι δικαίως θεωρείται αθλητική δύναμη στο χώρο του Ταεκβοντό, προσφέρει έτσι στην αθλητική ανάπτυξη της περιοχής και έχει οδηγήσει τα παιδιά που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Το πρωτάθλημα χαρακτηρίστηκε από έντονο συναγωνισμό και δυνατές στιγμές και τα μετάλλια του ΣΟΑΤ να συνοδεύνται με χαμόγελα αισιοδοξίας από τους ανθρώπους του ΣΟΑΤ. Την αγωνιστική εμφάνιση των 20 αθλητών του ΣΟΑΤ τη χαρακτήρισε η αρτια τεχνική,δύναμη,μαχητικότητα και θετική ψυχολογία.Η φετινή προετοιμασία της ομάδος ήταν η αρτιότερη των τελευταίων ετών με ορατά αποτελέσματα από τις τόσες συνεχόμενες διακρίσεις των αθλητών μας που εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο το Τρικαλινό Ταεκβοντό.

Το πρωτάθλημα είναι βαθμολογούμενο και οι αθλητές απο τα 4 πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν,αυτοί με την καλύτερη βαθμολογία θα στελεχώσουν το Κλιμάκιο Β.Ελλάδος και ευελπιστούμε ότι πολλοί αθλητές μας θα τα καταφέρουν.

Ηδη μετά από 2 πρωταθλήματα στην πρώτη θέση της Γ.Κατάταξης Αθλητών 10 αθλητές του ΣΟΑΤ(οι μοναδικοί από τον Ν.Τρικάλων) προηγούνται στην βαθμολογία της κατηγορία τους και αρκετοί εχουν καλά πλασαρίσματα.

Κατέχουν την 1η θεση στο βαθμολογικό πίνακα οι:

1)Κωνσταντίνα Τζέλη

2Μιχάλης Σικοβέλλας

3)Εύα Παϊταρίδου

4)Φανή Τζέλη

5)Χρύσανθος Τσιούκας

6)Χρήστος Μπλέτσας

7)Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος

8)Γιώργος Βαργιάμης

9)Αγγελος Τζέλης

10)Γιώργος Γεροβάιος

Ο ΣΟΑΤ είναι στην 4η θέση της Γ.Κατάταξης των Συλλόγων ανάμεσα σε 84 Συλλόγους.

Πλήρως ικανοποιημένοι οι προπονητές του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης και Βασίλης Βαργιάμης από την συγκομιδή των μεταλλίων μα περισσότερο από την εμφάνιση των αθλητών μας.Σταθερά εδώ και χρόνια ο ΣΟΑΤ δίνει τα διαπιστευτήρια του στον χώρο του ταεκβοντό,με εντυπωσιακά αποτελέσματα,στελεχώνοντας την Εθνική ομάδα και με πολλά μετάλλια σε Πανελλήνιο όσο και σε διεθνή επίπεδο.Η αγωνιστική σεζόν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο δικαιώνοντας τους ανθρώπους του ΣΟΑΤ για τις επιλογές και τον τρόπο δουλειάς .

Το ΔΣ του Συλλόγου και οι προπονητές του Νίκος Παϊταρίδης,Βασίλης Βαργιάμης και Εφη Δρούγκα συγχαίρουν τους αθλητές και τους εύχονται ακόμη περισσότερες διακρίσεις σε όλους τους τομείς στη ζωή τους.

3456

Συντάκτης

Άρθρα : 18525
Scroll to top