Φιέστα ανόδου για τις γυναίκες του Ασκληπιού

Το γυναικείο του Ασκληπιού έκανε την φιέστα για την άνοδο, όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση. Διαβάστε το δελτίο Τύπου του συλλόγουGYNAIKEIO ANODOD DTHN A3 BOLEI

            Με την φιέστα για την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλου του πρωταθλήματος έκλεισε μια πετυχημένη χρονιά για τις γυναίκες του Ασκληπιού. Μετά την απουσία ενός χρόνου απ τις Εθνικές κατηγορίες ο Ασκληπιός επιστρέφει στα σαλόνια του Ελληνικού volley.

Πριν τις απονομές πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ του Ασκληπιού και του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, της ομάδας που για πρώτη φορά στην ιστορία της ανέβηκε στην μεγαλύτερη τη τάξη κατηγορία και από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Μετά την λήξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε η τελετή της απονομής των μεταλλίων στις αθλήτριες του Ασκληπιού από την κ. Μητσιάδη Βασιλένα Αντιδήμαρχο αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Τρικάλων, ενώ η εκπρόσωπος του Φιλαθλητικού  κ. Σαϊτη Άσπα απένειμε στον Πρόεδρο του Ασκληπιού τιμητική πλακέτα για την άνοδο της ομάδας στην Α2.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν απ τον πρόεδρο του Ασκληπιού οι χορηγοί της ομάδας ¨Μπότης και Σία Υγρά καύσιμα¨  ¨Ταβέρνα Καταφύγιο¨ και ¨Κρεοπωλεία Ευθυμίου¨ για την μεγάλη τους συνδρομή στην φετινή επιτυχία, ενώ μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς έγινε η απονομή του κυπέλου απ τον κ. Καρανάσιο Γιώργο Δ/ντή της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων