Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Δεν πήρε την άδεια η Λάρισα

Δεν πήρε την άδεια η Λάρισα

Δεν κατάφερε να πάρει την αδειοδότηση για την νέα σεζόν η ομάδα της Λάρισας, κάτι ωστόσο που θα στοιχήσει στην ΑΕΛ μόνο σε περίπτωση ανόδου

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Βυσσινί»:

 

«Μετά από σχεδόν δύο χρόνια σκληρού αγώνα για την αναγέννηση και τη δημιουργία μιας μεγάλης ΑΕΛ από τα συντρίμμια της εποχής Πηλαδάκη και αφού η ομάδα βρέθηκε στη Γ΄ Εθνική, χωρίς γήπεδο και προπονητήριο και αφού ναυάγησε η προσπάθεια αφανισμού της ιστορίας της με εκτρώματα τύπου « ΑΕΛΟΒΕΡΟΙΑΣ», έφτασε η στιγμή των πραγματικών και αδιάψευστων ευθυνών όλων εκείνων, συμπεριλαμβανομένου και μηδέ εξαιρουμένου του κ. Πηλαδάκη προσωπικά για όσα αποφάσισε σήμερα η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

 

Συγκεκριμένα, οι ψευδείς για δύο χρόνια υποσχέσεις αρχικά και διαβεβαιώσεις εν συνεχεία για το δήθεν πέρας της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, στερούν από την ΑΕΛ την αδειοδότηση για την Σούπερ Λίγκα που αιτήθηκε.

 

«Συγχαρητήρια» σε αυτούς που βραβεύουν, υποστηρίζουν και αποτελούν το δεκανίκι του κ. Πηλαδάκη μέχρι σήμερα στην πόλη της Λάρισας.

 

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ έμαθε αυτά τα δύο χρόνια να μάχεται και να παλεύει απέναντι σε κάθε είδους εμπόδιο που της παρουσιάστηκε, παρά τους χλευασμούς και τις ύβρεις στο πρόσωπό της και θα ξαναπαλέψει για το καλό και συμφέρον της ΑΕΛ, ώστε να αποκτήσει την αδειοδότηση ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

 

Η διαφορά όμως είναι ότι η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ όλα όσα υποστηρίζει τα εννοεί και θα τα πράξει ευελπιστώντας ότι θα δικαιωθεί.

 

Ο κ. Πηλαδάκης εφεξής δεν δικαιούται να υποστηρίζει πως ενδιαφέρεται για το καλό της ΑΕΛ. Είναι κατανοητή πλέον και στον πιο αδαή η σκοπιμότητα υπό την οποία υποκινούσε ο κ. Πηλαδάκης τις απόψεις για παραμονή της ΑΕΛ για χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες.

 

Το μητρικό σωματείο ήρθε η ώρα να αναλάβει τις ευθύνες του και να εξηγήσει στον κόσμο γιατί πλέον η ΑΕΛ είναι έρμαιο του κ. Πηλαδάκη, τόσο για την αδειοδότηση, όσο και για το γήπεδο.

 

ΠΑΕ ΑΕΛ»

Συντάκτης

Άρθρα : 18541
Scroll to top