Κέρδισε και η ΑΕ Καραισκάκης

Και τώρα τελικός… Η προτελευταία αγωνιστική δεν είχε εκπλήξεις αφού εκτός από τα Τρίκαλα νίκη και μάλιστα άνετη πήρε και η ΑΕ Καραισκάκηςd4ce8ce78cde0426f6352516f8194834_L

 

Και τώρα τελικός… Η προτελευταία αγωνιστική δεν είχε εκπλήξεις αφού εκτός από τα Τρίκαλα νίκη και μάλιστα άνετη πήρε και η ΑΕ Καραισκάκης και έτσι ο τίτλος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου και θα λύσουν τις διαφορές του, την τελευταία αγωνιστική, με τα Τρίκαλα.  Η ΑΕ Καραϊσκάκης έστω και με ισοπαλία, κατακτά την πρώτη θέση και την άνοδο στην FootballLeague.

Στο 14′ Βασίλιεβιτς και Χούσος έπαιξαν το «ένα-δύο» και ο δεύτερος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 38′ όταν από κόρνερ του Τζερεμέ, ο Βασίλιεβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε 2-0.

 

ΑΕ Καραϊσκάκης: Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Κακαβάς, Κόλλινς (70′ Στάντσετιτς), Χούσος, Γυφτοκώστας (75′ Γραβάνης), Βασίλιεβιτς, Τζερεμές, Καβαλλάρης (55′ Μάλλιος).

Ρήγας Φεραίος: Τσουμπέκος, Χατζηαθασίου (65′ Βουραζέρης), Σπαθής, Γούτσιος, Ναουμίδης, Γεωργατζής, Χατζής, Ζενούνι, Κεμάλλι (46′ Σιώμος), Μαλάκος (60′ Μαλάκος), Μπίκας.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Τρίκαλα-Κοζάνη 3-1

Μακροχώρι-Λευκάδια 3-0 α.α.

Βατανιακός-Φιλιππιάδα 2-5

Πύρασος-Πυρσός 3-0 α.α.

Καραϊσκάκης-Ρήγας Φεραίος 2-0

Θεσπρωτός-Νεοκαισάρεια 2-1

Τσαριτσάνη-Μαρτίνο 3-2

Δωτιέας Αγιάς- Αν Άρτας 0-0

 

Η τελευταία  αγωνιστική

Καραϊσκάκης-Τρίκαλα

Ρήγας Φεραίος-Θεσπρωτός

Νεοκαισάρεια-Τσαριτσάνη

Μαρτίνο- Δωτιέας Αγιάς

Κοζάνη-Μακροχώρι

Λευκάδια-Βατανιακός 0-3 α.α.

Φιλιππιάδα-Πύρασος

Πυρσός-Αν. Άρτας 0-3 α.α.