Μαρκόπουλος: ‘Τα Τρίκαλα πάλεψαν όλα τα ματς”

 

Από την πλευρά του ο Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα υπενθύμισε πως πάλεψαν όλα τα ματς: “

Τα Τρίκαλα πάλεψαν όλα τα ματς. Πέτυχαν τους στόχους τους. Εμείς πετύχαμε τον στόχο του να έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Θα ακολουθήσουνε δύσκολα ματς, θα υπάρχει άγχος και θα μετρήσει το πόσο κάθε παίκτης θα δώσει το κάθε παραπάνω. Ελπίζω να αποκατασταθούν οι τραυματίες και να έχουμε πλήρης την ομάδα από εβδομάδα”.

Για τον Μπρέμερ: “Την Δευτέρα εφόσον ο παίκτης είναι ξανά στο ρόστερ μας, θα δούμε το πόσο μπορεί να μπει ξανά στο ομαδικό παιχνίδι”.

Για τον απολογισμό του φετινού ΠΑΟΚ: “Ηταν αμφίρροπο πρωτάθλημα Οι έδρες ήταν δυνατές. Ομάδες που νομίζαμε πως θα έχουν δυνατό ρόλο, μετά χάθηκαν. Κάθε παιχνίδι θέλαμε να το παλέψουμε και θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ανταμείφθηκε στο τέλος η προσπάθεια των παικτών”.

Για το ρεκόρ 17ετίας (όσον αφορά τις 19 φετινές νίκες): “Αυτά είναι για τους δημοσιογράφους. Αυτά είναι βάσει της δυναμικότητας που έχει το πρωτάθλημα. Οταν έχεις τόσες πολλές νίκες, δείχνει πως είχαμε μια σταθερότητα”.

Για την πιο δύσκολη στιγμή στην σεζόν: “Ηταν η στιγμή που τελειώναμε τα ματς στην Ευρώπη και μπαίναμε μόνο στο πρωτάθλημα και άλλαζε η φιλοσοφία των παικτών. Τότε είχαμε τους τραυματίες και την κούραση και οι παίκτες έπρεπε να μπουν σε μια διαφορετική κατάσταση”.

Για τις 29 ασίστ στο ματς: “Παιχνίδι με παιχνίδι είναι διαφορετικό. Οι παίκτες ήταν εύστοχοι και ανέβηκαν έτσι και οι ασίστ”.

Για το αν φέτος ήταν η πιο αποδοτική του σεζόν: “Δεν νομίζω ακόμη. Η δουλειά που κάνουμε κάθε χρόνο στον ΠΑΟΚ είναι ίδια, δεν αλλάζει. Είναι ανάλογα τι παίκτες υπάρχουν και τι συνθήκες. Σαν δουλειά κάνουμε την ίδια”.

Για τους Κάρτερ και Οντουμ (ο πρώτος δεν έπαιξε ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε λίγο γιατί χτύπησε κατά την διάρκεια του αγώνα): “Ο Κάρτερ έμεινε εκτός για να αποθεραπευτεί τελείως εν όψει πλει οφ. Ο Οντουμ δεν νομίζω να έχει κάτι το ιδιαίτερο. Είναι σκληρό παιδί και αντέχει. Θα ξέρουμε περισσότερα αύριο”.

Λιάπης: “Ερχεται η πιο δύσκολη εβδομάδα της χρονιάς”

Ο Μιχάλης Λιάπης τόνισε: “Μπράβο στα Τρίκαλα γιατί πάλευαν εντός και εκτός. Το ματς ήταν αδιάφορο αλλά δεν σήμαινε κάτι. Κάθε ματς το βλέπουμε σαν να είναι τελικός και ο κόουτς μας είπε πως έπρεπε να είμαστε σοβαροί. Δουλειά μας είναι να μπαίνουμε και να παίζουμε και να κερδίζουμε”