Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » uncategorized » To συμφωνητικό Κουτσούρη που βάζει σε μπελάδες την Κέρκυρα

To συμφωνητικό Κουτσούρη που βάζει σε μπελάδες την Κέρκυρα

Ένα συμφωνητικό που υπέγραψε ο Χάρης Κουτσούρης με τον Λιμπάτζη βάζει σε μεγάλες περιπέτειες την ομάδα της Κέρκυρας, μετά την προσφυγή του Εργοτέλη

KOYTSOYRIS GS

Ένα συμφωνητικό που υπέγραψε ο Χάρης Κουτσούρης με τον Λιμπάτζη βάζει σε μεγάλες περιπέτειες την ομάδα της Κέρκυρας

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό η διοίκηση της ΠΑΕ του Εργοτέλη θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα παραμονής στη Σούπερ Λίγκα. Η διοίκηση της ΠΑΕ του Εργοτέλη θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Γι’ αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», η κρητική ομάδα κατέθεσε προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ζητά τον υποβιβασμό της Κέρκυρας για την υπόθεση του παρένθετου προσώπου, που φέρεται να υπάρχει στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ των «Φαιάκων».

Η κρητική ΠΑΕ επιβεβαίωσε αυτή την κίνηση και επικαλείται το δεδικασμένο από την υπόθεση του καλοκαιριού του 2011, με την αντίστοιχη τιμωρία που είχε επιβληθεί σε Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου για το ίδιο ζήτημα.

Να σημειώσουμε πως το θέμα προέκυψε με έγγραφο που παρουσίασε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», από το οποίο φέρεται να υπάρχει παρένθετο πρόσωπο στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, στη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή παρουσιάστηκε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν στις 17/12/2013 ο Γιώργος Λιμπάντσης και ο Χαρίτων Κουτσούρης, οι οποίοι συνομολογούν ότι ο σημερινός μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αθανάσιος Ίσσαρης, είναι απλά «βιτρίνα».

Μάλιστα, σε αυτό το έγγραφο οι δύο άνδρες αναγνωρίζουν ότι ουσιαστικός κάτοχος της πλειοψηφίας (65%) των μετοχών του ΑΟΚ είναι ο Λιμπάντσης, καθώς «προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συμβληθεί ο ίδιος ως αγοραστής».

Συντάκτης

Άρθρα : 18541
Scroll to top