«Πρόταση του Ολυμπιακού στον Ρομπίνιο»

Οι  “ερυθρόλευκοι” έχουν κάνει πρόταση στον 31χρονο μεσοεπιθετικό για να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας.pegasus_LARGE_t_1041_106407801_type11291

 

Ο Ρομπίνιο αγωνίζεται στη Σάντος με τη μορφή δανεισμού από τους “ροσονέρι” και ο δανεισμός του παίκτη λήγει το καλοκαίρι. Στο ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας επισημαίνεται πως ο Ρομπίνιο έκανε προχθές μια δήλωση εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει στη Σάντος, ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο διεθνής άσος θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Ρομπίνιο, που είναι στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το Κόπα Αμέρικα, απασχόλησε τους πρωταθλητές Ελλάδας και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε, καθώς ο Μίτσελ δεν επιθυμούσε την απόκτηση του Λατινοαμερικάνου. Αυτή τη φορά όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα έχει “ανάψει το πράσινο φως” για την απόκτηση του Ρομπίνιο. Χρήζει ιδιαίτερης μνείας πως στόχος των “ερυθρόλευκων” είναι να “κλείσουν” το θέμα Ρομπίνιο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.