Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » ΠΑΛΗ » Η Καλαμπάκα φιλοξένησε το Σχολικό πρωτάθλημα Πάλης

Η Καλαμπάκα φιλοξένησε το Σχολικό πρωτάθλημα Πάλης

 

Στο Γυμναστήριο Καλαμπάκας φιλοξενήθηκε   το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα Πάλης με συμμετοχή 139 αθλητών-τριων  από 90 σχολεία της χώρας μας

Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες  που έδωσαν τη μάχη τους στα Ταπί είχαν προκριθεί μέσα από τα περιφερειακά πρωταθλήματα πάλης κι έτσι επίπεδο των αγώνων ήταν πραγματικά υψηλό, σχεδόν όλοι  οι αθλητές-μαθητές ανήκουν σε συλλόγους, ενώ αρκετοί από αυτούς είναι μέλη των Εθνικών ομάδων.

Διοργανωτικά πάντως η εκδήλωση είχε μια καθυστέρηση 2-2,5 ωρών λόγω αργοπορημένης άφιξης μερικών αποστολών και αξίζει να σημειώσουμε πως στο τελετουργικό της έναρξης ο  αντιδήμαρχος Καλαμπάκας Κων/νος Ράντος, καλωσόρισε τους αθλητές και τις αθλήτριες  και ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία τόσο στους αγώνες, όσο και στις πανελλήνιες.

Σύντομο χαιρετισμό επίσης απηύθυνε και  ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης και Ολυμπιονίκης Κώστας Θάνος, τονίζοντας μάλιστα  πως με μεγάλη του χαρά αποδέχθηκε τη φιλοξενεία της πόλης Καλαμπάκας για την φιλοξενία των αγώνων

Ο Τρικαλινός Ολυμπιονίκης Δημήτρης Αβράμης από την πλευρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τόνισε πως ήταν μεγάλη τιμή για τον νομό που έγινε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Καλαμπάκα.

Το τελετουργικό της έναρξης περιλάμβανε και απονομές τιμητικών παλκετών στους εκπροσώπους φορέων του νομού μας. Συγκεκριμένα ο Κώστας Θάνος βράβευσε τον αντιδήμαρχο Κώστα Ράντο για την φιλοξενία των αγώνων στην πόλη της Καλαμπάκας.

Επίσης η Ομοσπονδία  βράβευσε τον Δήμαρχο Καλαμπάκας τον οποίο εκπροσώπησε η δημοτική σύμβουλος Μαρία Γκαραγκάνη. Τιμήθηκε επίσης ο  Νίκος Γιάννης, προπονητής του παλαιστικού συλλόγου Καλαμπάκας για την προσφορά του στο άθλημα.. Τιμητική πλακέτα στην διευθύντρια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων, Βασιλική Κάκλα αλλά και  στον Σχολικό Σύμβουλο Ιωάννη Κιτσώρα για την προσφορά του στο άθλημα μέσα από αυτούς τους αγώνες.

Το τελετουργικό των βραβεύσεων έκλεισε  ένα χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής από το γυμναστήριο Stadium της  Θεανώ Βαβίτσα και στη συνέχεια ξεκίνησαν  οι αγώνες, οι οποίοι λόγω της μεγάλης συμμετοχής, αλλά και της καθυστέρησης των προκριματικών, κράτησαν πολλές ώρες

 

PALH_SXOLIKO_KALABAKA_6-5-15_00134

 

PALH_SXOLIKO_KALABAKA_6-5-15_00060

φωτο από tameteora

Συντάκτης

Άρθρα : 18541
Scroll to top