Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Γ ΕΘΝΙΚΗ - ΜΕΤΕΩΡΑ » ΑΕ Καραϊσκάκης : Όχι σε σενάρια συνένωσης με Αν. Αρτας

ΑΕ Καραϊσκάκης : Όχι σε σενάρια συνένωσης με Αν. Αρτας

 

Η διοίκηση του Καραϊσκάκηεξέδωσε ανακοίνωση για τα σενάρια συνένωσης με την Αναγέννηση που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημαkaraiskakis-panigir-1000

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί λεβέντες του ΣΑΦ για να τελειώνουμε μία και καλή μαζί σας δεν απαιτείται η γνώμη σας και δεν σας την ζήτησε κανείς. Αν δεν απατώμαι και τα δύο σωματεία έχουν διοικήσεις και μάλιστα σχετικά πρόσφατα εκλεγμένες.

Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί τα τελευταία τρία χρόνια, τον Μάιο λαϊκά δικαστήρια και ΣΥΝΕΝΩΣΗ και τέλη Ιουνίου ύβρεις κατά της Α.Ε.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και όρκοι αιώνιας πίστης στην Αναγέννηση.

Δεν έχετε την έξωθεν καλή μαρτυρία να ΄΄Οραματίζεστε΄΄, να δείχνετε δρόμους, να θέλετε να επιβάλλετε όρους κ.λ.π.

Είστε οι ίδιοι άνθρωποι και είχατε πάντα την ίδια συμπεριφορά σε όσους προσπάθησαν να κάνουν κάτι για το Αρτινό ποδόσφαιρο. Περίπτωση του μακαρίτη του Μανιώτη, του Πάνου Οικονομίδη ο οποίος διέθεσε σχεδόν το σύνολο της περιουσίας του για την Αναγέννηση και τελευταία των ανθρώπων του Καραισκάκη όπου ανακαλύψατε συμμορίες, απατεώνες, πλυντήρια, παιδεραστές και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο πιο νοσηρός νους.

Αλήθεια πριν 15 ημέρες εσείς δεν γεμίσατε την Σκουφά με φειγ-βολάν εμετικού περιεχομένου δηλητηριάζοντας τις σχέσεις των δύο ομάδων. Εσείς αλήθεια που ήσασταν όταν ο «προπονητής σας» από τηλεοράσεως καθύβριζε τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΑΚΟΥΦΗ; Tι θέση πήρατε; ΚΑΜΙΑ.

Δεν σας πιστεύει κανείς, είναι γνωστά πια τα «ιδανικά» και τα «οράματά» σας. Αρχίσατε το γλείψιμο και τις κωλοτούμπες, άλλωστε στην εποχή της κωλοτούμπας ζούμε.
Όσον αφορά τέλος τα περί ονομασίας, φανέλας, έδρας κ.λ.π. για τα οποία κόπτεσθε δεν είστε σε θέση να θέτετε όρους στην εποχή μας, του όρους τους καθορίζουν οι ΙΣΧΥΡΟΙ.
Ελπίζω εκεί στον ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ να έχουν «γνώσιν οι φύλακες».

Αγαπητοί φίλοι δεν σας χρειάζεται ΚΑΝΕΙΣ. Αν θέλετε να προσφέρετε στο Αρτινό Ποδόσφαιρο ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ – ΜΠΟΡΕΙ.

Αν αντέχετε αφήστε ήσυχες τις ομάδες να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους και μην αποπροσανατολίζετε τους πάντες.

Συντάκτης

Άρθρα : 18502
Scroll to top