Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET ΘΕΜΑΤΑ » Η Ευρωλίγκα δικαστική διαμάχη με τον Γιαννακόπουλο

Η Ευρωλίγκα δικαστική διαμάχη με τον Γιαννακόπουλο

Τη νομική οδό κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναμένεται να ακολουθήσει η Ευρωλίγκα, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του , ο Τζόρντι Μπερτομέου

56888F1A2FAB3C03FF93F4059C22D265

Τη νομική οδό κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναμένεται να ακολουθήσει η Ευρωλίγκα, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope», ο Τζόρντι Μπερτομέου, σε μία προσπάθεια της διοργανώτριας αρχής να προστατεύσει τους διαιτητές της.

Ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ είχε επιτεθεί στους άρχοντες της τρίτης αναμέτρησης της σειράς των πλέι οφ Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όπως φαίνεται το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί (150.000 ευρώ) δεν θα είναι η μόνη κίνηση της Ευρωλίγκα.

«Αρχίζω να πιστεύω ότι οι κανονισμοί δεν είναι ο δρόμος για να επιλύονται τέτοιου τύπου καταστάσεις και πως θα πρέπει να πάμε όχι πειθαρχικά, αλλά με άλλες αποφάσεις» είπε μεταξύ άλλων ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα και συνέχισε:

«Στο περιβάλλον της οικογένειας του μπάσκετ αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Η κίνηση που έκανε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πάει πολύ παρακάτω.

Εμείς θα μελετήσουμε τις κινήσεις μας και προαναγγέλλω πως θα κάνουμε νομικές ενέργειες κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού για να προστατεύσουμε τους διαιτητές μας».

Συντάκτης

Άρθρα : 18525
Scroll to top