Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » Ροή ειδήσεων » Με «χρώμα» και συναγωνισμό οι Aγώνες Στίβου Γυμνασίων στο Στάδιο

Με «χρώμα» και συναγωνισμό οι Aγώνες Στίβου Γυμνασίων στο Στάδιο

 

Το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων απέκτησε «ζωντάνια» το πρωινό της Τρίτης με την διεξαγωγή Αγώνων Στίβου μαθητών-τριων Γυμνασίων του νομού μας

XX00000000000000

Το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων απέκτησε «ζωντάνια» το πρωινό της Τρίτης με την διεξαγωγή Αγώνων Στίβου μαθητών-τριων Γυμνασίων του νομού μας Οι φίλοι του αθλητισμού δεν έκρυψαν την χαρά τους όταν έβλεπαν παιδιά από το σύνολο σχεδόν των Τρικαλινών  Γυμνασίων  να δίνουν τον αγώνα τον καλό.

Στα δρομικά κομμάτια  τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και  ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα ενώ στις  Ρίψεις φάνηκε ότι τις έπαιζαν στα δάχτυλα τους, κάτι που σημαίνει ότι έγινε η σχετική προεργασία. Από την στιγμή που βρέθηκαν στην βαλβίδα φρόντισαν να πραγματοποιήσουν μεστές εμφανίσεις.

Ακόμα και τα παιδιά  που ειδικεύονται στα άλματα,  χάρισαν υψηλές πτήσεις στους θεατές και φίλους συμμαθητές οι οποίοι δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν. Η αύρα των πρωταγωνιστών παρέσυρε τους πάντως και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Αλλωστε οι φίλοι των πρωταγωνιστών διαθέτουν τον τρόπο για να ανεβάζουν ψυχολογικά  όσους  πήραν θέση στην εκκίνηση.

Οσο για τους διοργανωτές ήταν στις επάλξεις για να κυλήσουν όλα στην εντέλεια, ενώ οι κριτές ξέρουν πολύ καλά την δουλειά τους.

Συντάκτης

Άρθρα : 18539
Scroll to top