Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » TRIKALA BC » Πάνος: «Να αφήσουμε μια θετική νότα στους πιστούς οπαδούς μας»

Πάνος: «Να αφήσουμε μια θετική νότα στους πιστούς οπαδούς μας»

trikala2

Όλα όσα έγραψε ο παίκτης των Τρικάλων στο blog του.

Χαιρετισμούς από τα Τρίκαλα!

Την τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε ετοιμαζόμασταν για μια σκληρή μάχη εναντίον του Άρη. Δυστυχώς ηττηθήκαμε και δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε. Μετά από πολύ σκληρή εβομάδα προπονήσεων βγήκαμε στον αγώνα λίγο νωθροί και παραμείναμε έτσι για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Αρκετοί από τους παίκτες μας είχαν προβλήματα τραυματισμών και δεν αποδώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Περιττό να πούμε ότι ο Άρης έπαιξε ένα συμπαγές και ενεργητικό παιχνίδι και πρέπει να τους συγχαρούμε για την δίκαιη νίκη του.

Είναι τρελό πόσο γρήγορα κυλά η σεζόν! Μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα νιώθω μια γλυκόπικρη γεύση σκεπτόμενος την πιθανότητα να μην έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά με συγκεκριμένους συμπαίκτες μου. Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας και η ατμόσφαιρα είναι σπουδαία. Κάναμε μια δύσκολη προπόνηση και πραγματικά προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο. Βιώσαμε έντονα συναισθήματα την φετινή σεζόν και είναι πολύ σημαντικό για μας να νικήσουμε αυτό το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και να αφήσουμε μια θετική νότα στους πιστούς οπαδούς μας!

Μείνετε συντονισμένοι

Στηβ

 

Συντάκτης

Άρθρα : 18504
Scroll to top