Κερδίζει πόντους ο Αλβέρτης για τον πάγκο του ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει την αγορά για να βρει τον προπονητή που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου μέχρι το καλοκαίρι

2014042304020_159752470_type11291

Οι «πράσινοι» εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε κάποιον, που θα κληθεί να αναλάβει ως υπηρεσιακός και όσο κυλάει ο χρόνος τόσο περισσότερους πόντους κερδίζει η περίπτωση του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Το όνομά του ανεβαίνει συνέχεια στη λίστα και όσο περνάνε οι μέρες τόσο φαίνεται ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο… καλός στρατιώτης Φράγκι να κληθεί και πάλι να βγει μπροστά και να οδηγήσει την ομάδα στον πόλεμο των τελικών του πρωταθλήματος. Αλλωστε ο Αλβέρτης μπορεί να κρατήσει ισορροπίες στην ομάδα.

Εχει το ειδικό βάρος που χρειάζεται για την περίπτωση, καθώς είναι μια από τις σημαίες του συλλόγου και έχει ζήσει σχεδόν μια ολόκληρη ζωή μέσα στον Παναθηναϊκό. Μα το πιο σημαντικό είναι ότι και πέρσι κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά μετά το διαζύγιο με τον Αργύρη Πεδουλάκη και ολοκλήρωσε με ονειρικό τρόπο την αποστολή. Εφερε αρχικά την ομάδα μια ανάσα από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας (έχασε τελικά 3-2 από την ΤΣΣΚΑ) και στη συνέχεια την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ακόμα κι αν βρεθεί κάποιος άλλος υπηρεσιακός προπονητής, τότε ο Αλβέρτης ενδέχεται να σταθεί δίπλά του και να ειναι μαζί του στο τεχνικό τιμ.

Στο μεταξύ οι «πράσινοι» δεν δείχνουν να ασχολούνται με τις περιπτώσεις Πρίφτη, Ζούρου, Μίσσα και κοιτάνε προς άλλες κατευθύνσεις, ενώ το όνομα του Σάρας συνεχίζει να παίζει στην ομάδα, αλλά όχι πιθανότατα για τώρα. Από το καλοκαίρι και μετά.

Με Μανωλόπουλο στην Ελευσίνα
Το μόνο σίγουρο είναι ότι την ομάδα θα κοουτσάρει αύριο στο εκτός έδρας ματς (7 μ.μ.) με τον Πανελευσινιακό ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Ιβάνοβιτς ξεκίνησε από χθες να προπονεί την ομάδα και θα την καθοδηγήσει στο ματς με τον σύλλογο της Ελευσίνας. Ο Μανωλόπουλος, εξάλλου, δεν είχε χθες στη διάθεσή του τους Μπατίστα (έχει ένα αιμάτωμα στον αγκώνα από το ντέρμπι) και Γιάνκοβιτς (τεντοντίτιδα στο γόνατο), οι οποίοι είναι αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι.