Οι 10 πιο ΣΕΞΙ γυναίκες στον πλανήτη!

Ένα από τα κορυφαία ανδρικά περιοδικά του πλανήτη έφτιαξε το Top 100 των πιο σέξι γυναικών του πλανήτη, και το Onsports σας μεταφέρει επί της οθόνης το Τοπ-10

Ένα από τα κορυφαία ανδρικά περιοδικά του πλανήτη έφτιαξε το Top 100 των πιο σέξι γυναικών του πλανήτη, και το Onsports σας μεταφέρει επί της οθόνης το Τοπ-10 με τα πιο ερωτικά θηλυκά που κυκλοφορούν στη Γη!

Αρκετά είναι τα… Τοπ-10, Τοπ-20, Τοπ-40 (και πάει λέγοντας) που κυκλοφορούν και αφορούν τις όμορφες γυναίκες του κόσμου τούτου, αλλά αυτό πραγματικά είναι ότι πιο σέξι κυκλοφορεί. Το FHM έφτιαξε το Top-100 των πιο ερωτικών γυναικών στον κόσμο, δίνοντάς μας πραγματικά τη δυνατότητα να θαυμάσουμε τα απίστευτα αυτά πλάσματα που ομορφαίνουν τις ζωές όλων των ανδρών. Οι 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, συγκεντρωμένες για πρώτη φορά σε ένα θέμα, είναι κάτι το απίστευτα… θελκτικό για κάθε άντρα.

Εμείς, επιλέξαμε τις 10 πρώτες της εν λόγω λίστας, αλλά αν κανείς έχει την διάθεση και τον χρόνο να ανακαλύψει και τα σέξι κορίτσια που έχουν τοποθετηθεί από τη θέση 11 ως τη θέση 100, μπορεί να επισκεφθεί την ηλεκτρονική έκδοση του FHM. Για την ώρα, ας δούμε τις 10 πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη.

10. Kelly Brook

KellyB

Δεν είναι η πρώτη χρονιά που η Kelly Brook τα καταφέρνει να μπει στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες. Το 2015 δεν θα ήταν εξαίρεση και η Κέλι είναι ξανά εδώ για να μας ομορφύνει την οθόνη…

9. Emilia Clarke

clarke

Οι λάτρεις του Game of Thrones σίγουρα θα εκτιμήσουν την τοποθέτησή της στην πρώτη δεκάδα. Η Εμίλια άλλωστε γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία επαγγελματικά, αλλά η παρουσία της σε αυτή τη λίστα, της δίνει ένα ακόμα credit

8. Lucy Mecklenburgh

lucymeck

Όντας η πιο σέξι γυναίκα του Έσεξ, η Αγγλίδα κατάφερε και φέτος να διατηρήσει τη θέση της στο Top-10. Όχι άδικα, όπως μπορεί κανείς εύκολα να παρατηρήσει…

7. Margot Robbie

Margot

Όσο… ανεβαίνουμε προς την κορυφή, τόσο πιο… καυτά θα γίνονται τα κορίτσια. Η γνωστή ηθοποιός που θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία Suicide Squad, είναι η απόδειξη.

6. Ariana Grande

Ariana

Ένα… new entry στις συγκεκριμένες λίστες. Όσοι ασχολούνται καλά με το… άθλημα, αναφέρουν πως είναι έτοιμη το 2016 να σπάσει το φράγμα του Τοπ-5… Για να δούμε…

5. Caroline Flack

caroline

Αν τη δει κανείς στα I’m A Celebrity…, Something For The Weekend, Gladiators και The Xtra Factor, δεν θα ποντάρει… ούτε ευρώ ότι θα είχε θέση σε αυτή τη λίστα. Αν δει όμως φωτογραφίες της στο Instagram ή σε ανδρικά περιοδικά, θα αλλάξει γνώμη!

4. Kate Upton

kateupton

Είχε κανείς την αμφιβολία; Δεν το περίμενε μήπως κάποις; Ήταν δυνατόν σε ένα τέτοιο Τοπ-10 να μην έχει θέση η Kate Upton; Μόνο η θέση, σίγουρα στην πεντάδα, ήταν το… ερωτηματικό και το Νο4 ίσως και να την αδικεί!

3. Jennifer Lawrence

jenniferl

Έχασε έδαφος σε σχέση με πέρσι, αφού ήταν η πρώτη της σχετικής κατηγορίας, αλλά και πάλι είναι μέσα στην πρώτη τριάδα. Η Τζένιφερ, είναι έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή για το 2016 και θα δώσει… μάχη.

2. Kendall Jenner

kendall

Αν ανοίξει κουβέντα για σέξι διάσημες γυναίκες, δεν υπάρει περίπτωση να μην αναφερθεί κανείς σε αυτήν. Έφτασε… μια ανάσα από την κορυφή και όχι άδικα!

1. Michelle Keegan

MichelleWinner

Πέρσι, έφτασε στη 2η θέση. Φέτος, κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του Top 100 του FHM! Όσοι έχετε δει περί… ποιάς πρόκειται, σίγουρα δεν θα έχετε καμία αμφιβολία για την ανάδειξή της στην πρώτη θέση των πιο σέξι γυναικών του πλανήτη!