ΑΕΚ: Αγωγές η απάντηση Μελισσανίδη στην τιμωρία από ΕΠΟ!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν οργισμένος από την απόφαση της Πειθαρχικής της ΕΠΟ κι ετοιμάζεται να απαντήσει με αγωγές!

14925ccef131a438bfc1d20922d8f558_L

Για πρωτοφανή απόφαση κάνουν λόγο τόσο στην ΑΕΚ όσο και στο περιβάλλον του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος παρουσιάζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Ο «Τίγρης» τιμωρήθηκε για δηλώσεις που έκανε μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, αυτό που επαναλάμβαναν και στην ΑΕΚ είναι πως δεν έχει καμία θεσμική ιδιότητα στην ΠΑΕ και ως εκ τούτου δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί τιμωρία στην ομάδα.

Από το περιβάλλον της Ένωσης έκαναν σαφές πως υπάρχει μεγάλη προσπάθεια, συντονισμένη από συγκεκριμένα «κέντρα», έτσι ώστε να συνδεθεί ο Μελισσανίδης με την ΠΑΕ ΑΕΚ και να προκύψει στη συνέχει θέμα ασυμβίβαστου με τον ΟΠΑΠ. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» αλλά και ο «τίγρης» ήταν έξαλλοι από το γεγονός ότι η ίδια επιτροπή πριν λίγους μήνες είχε αποδεχθεί πως δεν υπάρχει καμία θεσμική σύνδεση του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Έτσι, ο «τίγρης» είναι έτοιμος να δώσει τη δική του απάντηση. Και θα το κάνει, όπως γίνεται γνωστό τις τελευταίες ώρες, μέσα από τη δικαστική οδό καθώς ετοιμάζεται για να καταθέσει αγωγές και να πάρει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί…