Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Γ ΕΘΝΙΚΗ - ΜΕΤΕΩΡΑ » «Αναψε κόκκινο» για τους δεύτερους της Γ’ Εθνικής

«Αναψε κόκκινο» για τους δεύτερους της Γ’ Εθνικής

Με ευθύ και κατηγορηματικό τρόπο ο πρόεδρος της Γ Εθνικής ξέκοψε κάθε ελπίδα ανόδου για τις ομάδες που θα καταταγούν δεύτερες στους ομίλους

SONY DSC

Τα σενάρια και οι φήμες δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα και κάνουν λόγο για την ευκαιρία που θα έχουν οι δεύτεροι των 4 ομίλων όμως ο πρόεδρος Επιτροπής Γ’ Εθνικής, Μιχάλη Τζανόπουλο, μιλώντας στο grandsport τόνισε ότι υπάρχει ένας σχεδιασμός μέχρι και την ερχόμενη περίοδο 2015-16 και αυτός θα τηρηθεί κατά γράμμα.

Χαρακτηριστικά δε  είπε: «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ακόμα κι αν αδειάσουν θέσεις από την Football League. Άλλωστε και πέρυσι υπήρξαν κενές θέσεις αλλά δεν αναπληρώθηκαν από την Γ’ Εθνική και έγινε η Football League με λιγότερες ομάδες. Αυτό θα γίνει και φέτος αν χρειαστεί».

Σχετικά με την μορφή που θα έχει του χρόνου η Γ’ Εθνική είπε: «Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι από το σχεδιασμό που ισχύει για την περίοδο 2015-16. Δηλαδή το πρωτάθλημα να γίνει σε τέσσερις ομίλους των 16 ομάδων. Αν τυχόν υπάρξουν κάποιες ομάδες από τη Football League που υποβιβαστούν οικειοθελώς στην Γ’ Εθνική, τότε ίσως κάποιοι όλοι γίνουν με περισσότερες ομάδες. Αυτά που ακούμε και διαβάζουμε για επιστροφή του Περιφερειακού δεν ισχύουν, γιατί τότε θα μιλάμε για τοπικό και όχι για Γ’ Εθνική».

Επίσης ο κ. Τζανόπουλος ξεκαθάρισε πως οτιδήποτε αποφασίσει η Γενική Συνέλευση του Ιουνίου θα ισχύσει από την περίοδο 2016-17, όταν θα γίνει νέος σχεδιασμός για την μορφή που θα έχουν τα ελληνικά πρωταθλήματα…

Συντάκτης

Άρθρα : 18541
Scroll to top