Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ » ΑΕΦ Οι δηλώσεις Ρούσσα για το πρωτάθλημα και τα Μπαράζ

ΑΕΦ Οι δηλώσεις Ρούσσα για το πρωτάθλημα και τα Μπαράζ

 

Η ΑΕ Φαρκαδόνας κατέκτησε τον τίτλο και ετοιμάζεται πλέον για τα Μπαράζ . Διαβάστε τις δηλώσεις του Τάκη ΡΟύσσ

 

Για τη μεγάλη134987436575_lrg πορ

εία της ΑΕΦ στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε ο Τάκης Ρούσας στην εφημερίδα «διάλογος’ καιέσπευσε εν αρχή να ευχαριστήσει τη διοίκηση γιατί ανταποκρίθηκε στο έπακρο σε όλες τις υποχρεώσεις αλλά και δεσμεύσεις που είχε η ομάδα. «Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί σε δύσκολους καιρούς ανταπεξήλθαν στο οικονομικό κομμάτι και με το παραπάνω, μην ξεχνάμε πως η ομάδα χτίστηκε από την αρχή και διάλεξε το δύσκολο δρόμο δεν αγόρασε θέση αλλά προσπάθησε να βάλει βάσεις για την μελλοντική της πορεία. Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το επίτευγμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος ανήκει σε αυτούς πρωτα απ όλα γιατί δούλεψαν με ζήλο σε προπονήσεις και έβγαλαν ψυχή πείσμα σε όλους τους αγώνες».

Ερωτώμενος για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος, τον συναγωνισμό του τίτλου  αλλά και την πορεία της ομάδας, ο Τεχνικός της ΑΕΦ ανέφερε πως η διάρκεια ήταν αυτή που έκρινε την μάχη της κορυφής: «Είναι αλήθεια πως εμείς μπήκαμε με ένα σημαντικό μειονέκτημα στην αφετηρία. Χτίσαμε δημιουργήσαμε την ομάδα μας μέσα σε ενάμιση μήνα και έπρεπε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση που τουλάχιστο στην αρχή ήταν δύσκολη. Πιστεύω πως η καλή αρχή που κάναμε μας γέμισε αυτοπεποίθεση γιατί στο ρόστερ υπήρχαν πολλά παιδιά που δεν είχαν πολλές παραστάσεις από πρωταγωνιστικό επίπεδο ενώ απέναντί μας υπήρχαν δυο αξιόλογοι αντίπαλοι η Φήκη και τα Μετέωρα που είχαν και βλέψεις ,αλλά και ανταγωνιστικά ρόστερ. Τα καταφέραμε όμως μέσα από τη συλλογική δουλειά,  ενώ σημαντική βοήθεια μας έδωσαν τα παιδιά που  είχαν και τις ανάλογες εμπειρίες , αλλά και την τριβή για το κυνήγι του τίτλου, ήταν σημαντική η συνεισφορά αυτών των παικτών,   γιατί   με την παρουσία τους δημιουργήσαμε ένα ισχυρό σύνολο που κατά διαστήματα έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο και αυτό το στοιχείο μας χαροποιεί πιο πολύ γιατί έτσι κερδίσαμε και τους φιλάθλους μας αλλά και την αναγνώριση των άλλων ομάδων».

Μιλώντας τώρα για τη συμμετοχή της ΑΕΦ στα Μπαράζ ανόδου, ο τεχνικός των πρωταθλητών  έσπευσε πρώτα απ΄ όλα να απαλλάξει την ομάδα από το βάρος και την πίεση του άγχους. Μίλησε όμως για μια σκληρή επίπονη διαδικασία στην οποία θα εμφανιστούν ισχυροί αντίπαλοι . χαρακτηριστικά δε ανέφερε: « Στα  Μπαράζ ανόδου συμμετέχω ως προπονητής τα δύο τελευταία χρόνια και μπορώ να πω με ειλικρίνεια πως είναι μια σκληρή διαδικασία αγώνων, είναι ένα νέο πρωτάθλημα στο οποίο όμως δεν επιτρέπονται λάθη γιατί δεν μπορούν να διορθωθούν άμεσα αφού τα παιχνίδια είναι μετρημένα. Φέτος θα έχουμε ως αντίπαλους τους πρωταθλητές Ενώσεων Θεσπρωτίας Ιωαννίνων και Κέρκυρας και ήδη γνωρίζουμε πως οι δύο από αυτές τις ομάδας το Βελισσάριο Ιωαννίνων και οι Σιναράδες  έχουν βάλει ψηλά τον πήχη θα κυνηγήσουν την άνοδο . και τα δύο αυτά σωματεία είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Για μας στόχος  θα είναι το καλύτερο δυνατό, θα κυνηγήσουμε νίκες θα ψάξουμε -αν μας δοθεί ευκαιρία κι αν μπορούμε- να κατακτήσουμε την πρωτιά, όμως  το κυνήγι της πρωτιάς δεν θα πρέπει να μας αγχώσει. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και βαδίζουμε με σταθερά βήματα θέτοντας βάσεις για ανάλογη συνέχεια».

Συντάκτης

Άρθρα : 18525
Scroll to top