Τζήμας: «Είμαι περήφανος για τα Τρίκαλα»

tzimas_212873427

Ο προπονητής των ανόδων μίλησε σήμερα στον «Ζυγό».

Ο Γιάννης Τζήμας μίλησε σήμερα το πρωί στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει». Αρχικά αναφέρθηκε στην άνοδο της νυν ομάδας του, της Καβάλας, στην Α1: «Ήταν μία πολύ καλή χρονιά και παρά τις πολύ καλές ομάδες που υπήρχαν θα μπορούσα να πω ότι σχετικά και μία εύκολη άνοδος με κάποια παιδιά που συνυπήρξαμε και στα Τρίκαλα όπως οι Κατσαρές, Χαρισμίδης και Αγγελακόπουλος».

Όσον αφορά το μέλλον του στην Καβάλα τόνισε: «Τέλη Μαϊου θα παρθούν αποφάσεις, υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ μας αλλά θα πρέπει να δούμε και τα δεδομένα που θα ακολουθήσουν την Καβάλα στην Α1 γιατί έχει το ίδιο ΑΦΜ οπότε την ακολουθούν και κάποια χρέη».

Άνεργος πάντως δεν θα μείνει: «Το τηλέφωνο μου δεν έχει σταματήσει να χτυπά. Καλό είναι αυτό γιατί σημαίνει ότι θα δουλεύω και την νέα χρονιά. Πλέον οικογενειακά έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, η κόρη μου είναι φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη οπότε μπορώ πιο εύκολα να μετακινηθώ».

Για τα Τρίκαλα τόνισε: «Υπάρχει αδυναμία με τα Τρίκαλα και πάρα πολλοί φίλοι εκεί. Παρακολούθησα όλη την πορεία της ομάδας και αξίζουν συγχαρητήρια στον Κώστα Φλεβαράκη που με ένα μικρό μπάτζετ κατάφερε να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα μέσα σε μία εξαιρετική έδρα. Αυτό βοήθησε την ομάδα να παίξει ελεύθερο και ωραίο μπάσκετ. Σημαντική σίγουρα είναι και η συμβολή του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη ο οποίος στηρίζει οικονομικά την όλη προσπάθεια. Τα Τρίκαλα πρέπει να είναι περήφανα που έχουν ομάδα στην Α1 και είμαι και εγώ περήφανος γιατί συνέβαλα στο να ανέβει η ομάδα κατηγορίες. Όταν ανέλαβα τον Αίολο ήταν ένα μικρό τσαντίρι με λίγους ανθρώπους στο πλευρό του και αυτή η ομάδα είναι σήμερα στην Α1».

Τέλος σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει κάποια μέρα πάλι στα Τρίκαλα σημείωσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν στέκεται σε αντιξοότητες προσώπων και σε κανέναν παραγοντίσκο. Η ομάδα είναι πάνω απ΄όλους.  Έχω τρομερές φιλίες στα Τρίκαλα οπότε στο μέλλον όλα μπορούν να συμβούν».