Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Super League » Super League: Χωρίς άδεια ΠΑΣ και Πανθρακικός

Super League: Χωρίς άδεια ΠΑΣ και Πανθρακικός

Το «όχι» της Επιτροπής Εφέσεων άκουσαν για το θέμα της αδειοδότησης Ηπειρώτες και Θρακιώτες εξασφάλισαν κανονικά Λεβαδειακός, Πλατανιάς και Βέροια

1

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον ΠΑΣ Γιάννινα αναφορικά με το θέμα της άδειας. Η Επιτροπή Εφέσεων λοιπόν που εκδίκασε τις υποθέσεις των Ηπειρωτών, του Πανθρακικού, του Λεβαδειακού, της Βέροιας και του Πλατανιά είπε δυο «όχι» και τρία «ναι». Συγκεκριμένα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» και η ομάδα της Κομοτηνής δεν εξασφάλισαν τελικά άδεια για τη νέα σεζόν, ενώ οι υπόλοιποι τρεις είχαν αίσιο τέλος στις υποθέσεις τους.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ. Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ».

Συντάκτης

Άρθρα : 18554
Scroll to top