Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Σάλος με Μποροβήλο, αρνείται να παραιτηθεί

Σάλος με Μποροβήλο, αρνείται να παραιτηθεί

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, αντέκρουσε τον ισχυρισμό περί δικής του παρέμβασης, προκειμένου, πιθανώς, να παραποιηθούν εσκεμμένα τα πρακτικά του Δ.Σ.

3D99298239562A28041EA9A1785F303B

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, αντέκρουσε τον ισχυρισμό περί δικής του παρέμβασης, προκειμένου, πιθανώς, να παραποιηθούν εσκεμμένα τα πρακτικά του Δ.Σ. της 24ης Φεβρουαρίου 2015, στο οποίο καταγράφηκε το επεισόδιο ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Με γραπτή δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής ο κ. Μποροβήλος αρνήθηκε αυτό το ενδεχόμενο κάνοντας λόγο για «δήθεν παραποίηση» και υπογραμμίζοντας ότι είναι διατεθειμένος να ερευνήσει εις βάθος, με τη σύσταση επιτροπής, για το εάν υπάρχουν ελλείψεις στο απομαγνητοφωνημένο κείμενο.

Αναλυτικά η δηλωση του:

«Επί του θέματος που είδε το φως της δημοσιότητας με τη δήθεν “παραποίηση” των πρακτικών της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League την 24η Φεβρουαρίου, έχω να σημειώσω τα ακόλουθα:

Μετά την επίμαχη συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου κάλεσα στο γραφείο μου το αρμόδιο στέλεχος της διοργανώτριας, το οποίο ασχολείται χρόνια, ως γραμματέας του Δ.Σ., με την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών των Διοικητικών Συμβουλίων και του επέστησα την προσοχή να κάνει το καθήκον του όπως ακριβώς κάνει μέχρι σήμερα, χωρίς να παραλείψει το παραμικρό, γεγονός για το οποίο με διαβεβαίωσε κατηγορηματικά.

Τονίζω ότι ουδέποτε πήρα στα χέρια μου είτε έντυπο, είτε ηλεκτρονικό υλικό (CD) της εν λόγω συνεδρίασης και μάλιστα ούτε καν ασχολήθηκα, για να μην κατηγορηθώ αδίκως, όπως δυστυχώς συνέβη, για επικοινωνιακούς σκοπούς και για την πρόκληση εσφαλμένων εντυπώσεων.

Δηλώνω δημόσια ότι το συγκεκριμένο στέλεχος της Super League, το οποίο ασχολείται με τα πρακτικά των συνεδριάσεων, κάνει με εξαιρετικό επαγγελματισμό τη δουλειά του και χωρίς να θέλω να μεταφέρω ευθύνες σε κανέναν, δηλώνω ξεκάθαρα ότι παραμένω στη διάθεση οποιουδήποτε για τη διερεύνηση του θέματος σε βάθος.

Επιπρόσθετα, στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, τη Δευτέρα 4 Μαΐου, θα προτείνω τη σύσταση επιτροπής, στην οποία θα συμμετέχουν όσοι πρόεδροι ή εκπρόσωποι ομάδων το επιθυμούν, προκειμένου το θέμα να διερευνηθεί διεξοδικά».

Συντάκτης

Άρθρα : 18531
Scroll to top