Επτα τίτλους με πέντε ομάδες ο Ρούσσας

 

Ρέκορντμαν τίτλων της Α Ερασιτεχνικής είναι πλέον ο Τάκης Ρούσσας που κατέκτησε πρωτάθλημα για δεύτερη φορά με την ΑΕΦ

3

Ο βετεράνος άσος των Τρικάλων συμπλήρωσε φέτος μια μαζεμένη τριάδα τίτλων και έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ αφού ήταν ο «οδηγός» των δύο τελευταίων τίτλων  Φλαμουλίου και έγραψε ένα ακόμα επίτευγμα κατακτώντας το φετινό πρωτάθλημα με την ομάδα της Φαρκαδόνας. Μετρά δηλαδή «τρία στα τρία» τα τελευταία χρόνια,  ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το συνολικό του επίτευγμα αποτελεί ρεκόρ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, καθώς φέτος κατέκτησε τον έβδομο  τίτλο της καριέρας του στην μεγάλη κατηγορία.

Το αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι  το ρεκόρ το πέτυχε  με πέντε διαφορετικές ομάδες. Αρχικά ξ εκίνησε με τα Μετέωρα για πρώτη φορά (ως παίκτης προπονητής) , στη συνέχεια πήρε τίτλο με Λύκους Πινδαίων, κατόπιν με τον Κόζιακα Γοργογυρίου, αλλά και με τη Φαρκαδόνα, ενώ τις δύο τελευταίες σεζόν  κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον ΑΟ Φλαμουλίου. Φέτος λοιπόν έφτασε στον έβδομο τίτλο της προπονητικής του καριέρας και δείχνει έτοιμος για να συνεχίσει…

Αναλυτικά οι τίτλοι του Τάκη Ρούσσα με τις χρονολογίες είναι :Μετέωρα 1996-97, Λύκοι Πινδαίων (1999-2000),  Κόζιακας (2003-04) ΑΕ Φαρκαδόνας (2004-05), Φλαμούλι 2012-13, Φλαμούλι (2013-14) και ΑΕ Φαρκασόνας (2014-15).