Νίκη Φαρκαδόνας και φιέστα απονομής

 

Στο …υπόλοιπο της τελευταίας αγωνιστικής η ΑΕΦ κέρδισε 1-0 τα Μετέωρα και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α Ερασιτεχνικής

DSCN227777777777777748

Στο …υπόλοιπο της τελευταίας αγωνιστικής η ΑΕΦ κέρδισε 1-0 τα Μετέωρα και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α Ερασιτεχνικής

Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού οι μπλε είχαν εξασφαλίσει τον τίτλο, Η Φαρκαδόνα ξεκίνησε δυνατά, είχε δοκάρι στο 3′ ενώ  στο 43′ ο  Διβανές έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του αγώνα .

Στο δεύτερο μέρος τα Μετέωρα πίεσαν και είχαν ευκαιρίες με τους Βουλτσίδη, Μόκα, Νταλούκα με αποκορύφωμα την φάση του Μόκα στο τέλος όταν απέφυγε και τον τερματοφύλακα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει κι έτσι παρέμεινε το 1-0 μέχρι το τέλος

Πλέον από αύριο κιόλας οι πρωταθλητές του νομού μας στρέφουν την προσοχή τους στα Μπράζ ανόδου που θα αρχίσουν στις 10 Μαιου και θα φέρουν ως πρώτο αντίπαλο τον ΑΟ Σιναράδων

Οι περίπου 200 θεατές που βρέθηκαν στο «Θεοδώρου-Οικονομούλας», μόλις ο Βαγγέλης Γρατσάνης σφύριξε για τελευταία φορά στο ματς, άναψαν δεκάδες καπνογόνα και βεγγαλικά, ενώ στον αγωνιστικό χώρο, άνοιξαν πολλές σαμπάνιες, με τις οποίες οι ποδοσφαιριστές μπουγέλωναν ο ένας τον άλλο, αλλά και τον προπονητή Τάκη Ρούσσα, καθώς και τους διοικούντες.

Σε πελάγη ευτυχίας, έπλεαν οι δύο ισχυροί διοικητικοί παράγοντες της Α.Ε.Φ, Τάσος Φραγκούλης και Γιώργος Χαλβατζάς, που μέσα από αυτή την όμορφη γιορτή, είδαν τις προσπάθειες που κατέβαλλαν όλο αυτό το διάστημα να πιάνουν τόπο και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, αν και θα υπάρξει και συνέχεια, καθώς ο μεγάλος στόχος, είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική, μέσω των αγώνων μπαράζ, που ξεκινούν στις 10 Μαίου.

Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των μεταλλίων στους πρωταθλητές, από την ΕΠΣΤ, τις οποίες πραγματοποίησε ο Σπύρος Αγναντής.

Ενας ένας, οι ποδοσφαιριστές πήγαιναν και παραλάμβαναν τα μετάλλιά τους, φτάνοντας στους δύο αρχηγούς, Σάκη Παππά και Παντελή Γρηγορίου, με τον τελευταίο να παίρνει το κυπελλο του πρωταθλητή και να το σηκώνει στον ουρανό, εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών.

 

Ο τίτλος αφιερωμένος στον Κώστα!

Κατόπιν αποφάσεως της διοίκησης, η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφιερώθηκε στον αδικοχαμένο Κώστα Θεοδώρου και για το λόγο αυτό, ο Παντελής Γρηγορίου πήρε το κύπελλο και το απόθεσε για λίγη ώρα στο μνημείο του, που βρίσκεται στο γήπεδο, με τον κόσμο να χειροκροτεί αυτή την κίνηση.

Εγινε και παιχνίδι

Πέρα από όλα τα παραπάνω όμως, έγινε σήμερα και αγώνας στο «Θεοδώρου-Οικονομούλας»

Και εκεί,η Α.Ε.Φ επικράτησε με 1-0 των Μετεώρων, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ποιος άλλος; Ο Πέτρος Διβανές στο 40’  με ωραίο σουτ.

Νωρίτερα στο 4’ ο Διβανές και πάλι επιχείρησε τη σέντρα σουτ από αριστερά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 37’ ο Νικούλης σούταρε , με το Γεωργίου να μπλοκάρει δύσκολα.

Στο 49’ ο Γρηγορίου πλάσαρε από καλή θέση, με το Γεωργίου να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 51’ ο Αυγέρος εκτέλεσε φάουλ, με τον Πατσιαλή να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 56’ είχαμε τη διπλή χαμένη ευκαιρία για την Α.Ε.Φ με τον Ντούβλη αρχικά να σουτάρει, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία το Διβανέ να πιάνε και εκείνος το σουτ από καλή θέση, στέλνοντας την μπάλα επάνω σε σώματα παικτών των Μετεώρων.

Στο 72’ οι Βουλτσίδης και Νταλούκας δεν καταφέρνουν να νικήσουν από κοντά τον Πατσιαλή, που αποκρούει σωτήρια.

Στο 73’ ο Μόκας σουτάρει από καλή θέση με τον Πατσιαλή να αποκρούει.

Διαιτητές:Γρατσάνης-Χιώτης-Νιώτη

Οι συνθέσεις

Α.Ε.Φ:Πατσιαλής, Νάκου, (70’Παπαδόπουλος)Γκαντιάς, Μάλιαρης, Φορτούνης, Τσιούκας, Αετόπουλος,Διβανές, Νικούλης, Ντούβλης,(75’Χατζηνικόλα) Γρηγορίου(73’Γάτσιος)

Μετέωρα:Γεωργίου,Χριστοδουλόπουλος,(64’Γκόβαρης)Μυλωνάς,(85’ΤσιάτσιοςΣιούτας,Σκρέκας,Αυγέρος,Αγγελάκης,Βουλτσίδης, Μόκας,Σακελλαρίδης,Κουτσιλιάνος

 

Για να δείτε όλα τα αποτελέσματα και την αναλυτική Βαθμολογία , όπως μόνο το sportrikala παρέχει ,πατήστε τις ειδικές ενότητες του που αφορούν την συγκεκριμένη κατηγορία

 

4

PALTIA 2