Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΤΟΠΙΚΑ - ΑΓΟΡΑ » Δέσμευση Τσίπρα στους Περιφερειάρχες

Δέσμευση Τσίπρα στους Περιφερειάρχες

Κ. Αγοραστός: Ο πρωθυπουργός μας διαβεβαίωσε ότι η ΠΝΠ είναι έκτακτο μέτρο και θα αλλάξει με τροπολογία συντομα

ImageHandler.ashx

 

Πολιτική δέσμευση ότι θα προχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα σε αλλαγή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που δεσμεύει τα ταμειακά διαθέσιμα Περιφερειών και Δήμων παρείχε ο πρωθυπουργός στους εκπροσώπης της ένωσης περιφερειών Ελλάδας στη συνάντηση που είχε μαζί τους το Σάββατο.

«Είχαμε μια ουσιαστική, πραγματική και χρίσιμη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Πήραμε την πολιτική διαβεβαίωση ότι το μέτρο αυτό είναι έκτακτο και προσωρινό και συνεπώς θα αλλάξει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα με τροπολογία» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός.

«Από τη στιγμή που είναι έκτακτο αλλάζουν και οι αποφάσεις μας» συμπλήρωσε ο κ. Αγοραστός καθώς το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ θα προχωρήσει αργότερα σε έκτακτη συνεδρίαση.

Από τη στιγμή που μας μίλησε καθαρά, ό,τι εργαλείο χρειάζεται η χώρα για να λήξει η διαπραγμάτευση θα το δώσουμε, συμπλήρωσε ο κ. Αγοραστός.

Αυτό που δεν θέλουμε είναι να υπάρξει μια ολοκληρωτική πολιτική πρακτική στη χώρα πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ και συμπλήρωσε ότι με τον πρωθυπουργό συμφωνήθηκε να υπάρξουν έκτακτες συναντήσεις.

Στις 3 μετά το μεσημέρι την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για το θέμα της δέσμευσης των αποθεματικών.

 

 

Συντάκτης

Άρθρα : 18541
Scroll to top