Πάνος: «Ικανοποίηση για την παραμονή»

141912xlarge

Ικανοποιημένος από την επίτευξη του στόχου ο Στιβ Πάνος.

Ο σέντερ των Τρικάλων, θεωρεί πως η ομάδα του οφείλει να κάνει ένα καλό φινάλε, αρχής γενομένης στο ματς με τον Άρη, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του κοινού του θεσσαλικού συλλόγου.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Χαιρετισμούς από τα Τρίκαλα!

Φτάνουμε προς το τέλος της σεζόν και αισθανόμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να πετύχουμε και φέτος τον στόχο μας που ήταν η παραμονή στην Α1. Ωστόσο θέλουμε να αποδείξουμε στα τρία τελευταία παιχνίδια ότι αξίζαμε αυτήν την επιτυχία απέναντι σε ομάδες που είναι σε ψηλότερη βαθμολογική θέση από εμάς και με στόχους τα πλέι οφ.

Απέναντι στην ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα πιστεύω ότι σε σχέση με άλλες ομάδες που πέρασαν από το ΟΑΚΑ μείναμε περισσότερη ώρα στο παιχνίδι, μέχρι τα μέσα του 3ου δεκαλέπτου ήμασταν σε απόσταση βολή και αν στεκόμασταν λίγο πιο τυχεροί σε κάποια σουτ που κάναμε ίσως μπορούσαμε να βάλουμε και άλλες δυσκολίες στους «κιτρινόμαυρους» που έχουν ένα πλήρες ρόστερ και δικαιολογημένα στοχεύουν ψηλά.

Στο παιχνίδι με τον Άρη πρώτα απ’ όλα θέλουμε να χαρούμε μαζί με τους φιλάθλους μας την παραμονή στην Α1 και θα προσπαθήσουμε να τους ανταμείψουμε με την νίκη γιατί πραγματικά μας έχουν στηρίξει πολύ φέτος σε όλα τα παιχνίδια, ακόμη και μακριά από το σπίτι μας.

Μείνετε συντονισμένοι!

Στιβ».