Τα κορίτσια που κέρδισαν τι καρδιές των «ερυθρόλευκων»

Οι άνδρες τους θριάμβευσαν επί της Μπαρτσελόνα και οι γυναίκες τους «έκλεψαν» την παράσταση εκτός παρκέ

ImageHandler.ashx

Η χθεσινή (23/04) μέρα για τον Ολυμπιακό ήταν μια μέρα ατελείωτης χαράς, μετά την πρόκρισή του στο Final Four της Μαδρίτης.  Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου εξασφάλισαν την παρουσία τους στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και στο «Barclaycard Center» θα διεκδικήσουν τον τίτλο της φετινής Ευρωλίγκας.

Λένε πως, πίσω από τις επιτυχίες «μεγάλων» ανδρών, σχεδόν πάντα, κρύβεται μία γυναίκα που τους στηρίζει και τους δίνει ώθηση για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Γυναίκες που, στη συγκεκριμένη περίπτωση, έβαλαν «τρίποντα» στην καρδιά τους και πανηγύρισαν χθες με όλους τους φιλάθλους. Πάμε να τις γνωρίσουμε.

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης


Ύστερα από τον ερχομό των τριών γιων τους, του 5χρονου Βασίλη, του 2,5 χρόνων Θανάση και του 1,5 έτους Δημήτρη, η ευτυχία του ζευγαριού θα ολοκληρωθεί με την άφιξη της κόρης τους το καλοκαίρι.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Βασίλης Σπανούλης είχε πει ότι όταν είδε την Ολυμπία με μαγιό, «τα είδε όλα».

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως η συνύπαρξη στη ζωή με τη «Σταρ Ελλάς» είναι από τα καλύτερα πράγματα που του έχουν συμβεί: «Μερικές στιγμές στη ζωή μας συμβαίνουν πράγματα που ούτε τα έχουμε φανταστεί και είμαι πραγματικά χαρούμενος και πολύ τυχερός που βρήκα στη ζωή μου την Ολυμπία» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Βιβή Τσιάμη – Γιώργος Πρίντεζης

Η εκρηκτική πρώην Playmate έχει κλέψει την καρδιά του τα τελευταία επτά χρόνια. Αν και κάποιες φήμες παλαιότερα τους ήθελαν να χωρίζουν, αυτοί ξεπέρασαν τα όποια σύννεφα και προχωράνε μαζί.

Η Βιβή δεν έχει χάσει τρίποντο του αγαπημένου της, καθώς όπως έχει πει ο ίδιος είναι το γούρι του και δεν την αφήνει να χάνει αγώνα του.

Άννα Καβάσιλα – Μπράιαντ Ντάνστον

Την Άννα Καβάσιλα μπορεί αρκετοί να την γνωρίζετε είτε ως πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, είτε ως κοπέλα του Ντάνστον! Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού φαίνεται να είναι αρκετά ερωτευμένος μαζί της και εκείνη τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Βάσια Παρασίδου – Βαγγέλης Μάντζαρης

O Βαγγέλη Μάντζαρης διαπρέπει στα παρκέ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Περιστερίου μέχρι που πέρασε στη μεγάλη ομάδα. Aρκετά χρόνια τώρα έχει σχέση με την όμορφη δημοσιογράφο Βάσια Παρασίδου και ίσως σύντομα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα.