Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Κλήση παραγόντων της ΕΠΟ στον ανακριτή

Κλήση παραγόντων της ΕΠΟ στον ανακριτή

Από το γραφείο του ειδικού ανακριτή την Τετάρτη (22/4) πέρασαν και τέσσερα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ.

Ο λόγος για τον Νίκο Προύτζο (πρόεδρος ΕΠΣ Αρκαδίας και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ) ο οποίος θεωρείται μέλος της φερόμενης ως εγκληματική οργάνωση. Κι αυτός πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στις 22 Μαΐου. Εξερχόμενος από το γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη, ο δικηγόρος του Προύτζου, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, ανέφερε: «Δεν θα πληρώσουμε εμείς όλες τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα διαβάσουμε τον ογκωδέστατο φάκελο της υπόθεσης και θα δώσουμε απαντήσεις για τον κ. Προύτζο».

Στην Ευελπίδων βρέθηκε και ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου (πρόεδρος ΕΠΣ Εύβοιας, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν μέλος του διοικητικού συμβουλίου), ο οποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 25 Μαΐου για συμμετοχή, σύσταση στη φερόμενη εγκληματική οργάνωση. Παράλληλα, ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΕΠΟ, Χρήστος Υφαντής και ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Παυσανίας Παπανικολάου, οι οποίοι επίσης πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Ο κύκλος των πρώτων κλήσεων στο γραφείο του ανακριτή θα κλείσει την Παρασκευή (24/4), μετά το ρεπό της Πέμπτης και από τη Δευτέρα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μόνο απολογίες.

3330d9d65ac539285858312d56edfb24_L

Συντάκτης

Άρθρα : 18512
Scroll to top