Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Επιστολή της ΕΠΟ σε UEFA και FIFA για το αθλητικό νομοσχέδιο

Επιστολή της ΕΠΟ σε UEFA και FIFA για το αθλητικό νομοσχέδιο

Επιστολή προς Ζυρίχη και Νιόν, δηλαδή στα γραφεία των FIFA και UEFA, έφυγε το απόγευμα από τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
1
Η ΕΠΟ ενημέρωσε την παγκόσμια συνομοσπονδία και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τις εξελίξεις αναφορικά με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο κατέθεσε την Τρίτη στη Βουλή ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Εν τω μεταξύ, παραιτήθηκε από τη θέση του εκπροσώπου της ΕΠΟ στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, Αρης Σταθόπουλος, τη θέση του οποίου πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης.

Ακόμη, το διοικητικό συμβούλιο ακύρωσε το διαγωνισμό για τις εργασίες στα γήπεδα του Αγίου Κοσμά και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Ο διαγωνισμός θα προκηρυχθεί εκ νέου την επόμενη εβδομάδα, χωρίς όμως να περιλαμβάνει τα γήπεδα του Αγίου Κοσμά αυτή τη φορά, αλλά μόνο εκείνα της Λάρισας, της Βέροιας και πέντε γήπεδα στην περιοχή της Κατερίνης, δηλαδή στις περιοχές που θα φιλοξενηθεί η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2015 (6-19 Ιουλίου), την οποία διοργανώνει η ΕΠΟ.

Συντάκτης

Άρθρα : 18512
Scroll to top