Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » AO Tρίκαλα: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο Κοτσάνης»

AO Tρίκαλα: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο Κοτσάνης»

Σε καταγγελία  στην οποία γίνεται λόγος για διατεταγμένη υπηρεσία του διαιτητή Κοτσάνη, προχώρησε το ΔΣ των Τρικάλων, στην καταγγελία βάλει κατά της ΕΠΟ και προειδοποιεί για αποχώρηση από το σάπιο ποδόσφαιρο

 

 

134383276253_lrg (1)

 

Διαιτητή σε διατεταγμένη υπηρεσία  χαρακτηρίζει τον κ Κοτσάνη, το ΔΣ των Τρικάλων και… βάλει κατά της ΕΠΟ με μια σκληρή ανακοίνωση, στην οποία μάλιστα γίνεται λόγος για την γενικότερη συμπεριφορά των διαιτητών εις βάρος της ομάδας Στην καταγγελία το ΔΣ της ομάδας αναφέρει τα παρακάτω…

 

«Όταν το Καλοκαίρι του 2014, σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική περίοδο, μια ομάδα «ρομαντικών», υγιών και αγνών τρικαλινών φιλάθλων, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε ανιδιοτελώς με την διοίκηση και την ποδοσφαιρική αναγέννηση του ιστορικού Α.Ο. Τρίκαλα πιστεύαμε, προφανώς αφελώς, ότι η ισονομία, η ευγενής άμιλλα και το «ευ αγωνίζεσθαι» θα αποτελούσαν τα συστατικά στοιχεία του πρωταθλήματος, στο οποίο συμμετέχουμε, με βασική μας αρχή ότι τα παιχνίδια κερδίζονται μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, πάντα στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο και ποτέ στο παρασκήνιο.

Δυστυχώς διαψευστήκαμε οικτρά γιατί εδώ και οκτώ μήνες, από την έναρξη του πρωταθλήματος και μέχρι σήμερα, διαπιστώνουμε ποικιλοτρόπως ότι οι ως άνω θεμελιώδεις αξιακές αρχές, για την προάσπιση των οποίων ασχοληθήκαμε με τα διοικητικά της ομάδας, αποτελούν για το ελληνικό ποδόσφαιρο έννοιες παντελώς άγνωστες και ανύπαρκτες.

Είναι η πρώτη φορά – και η τελευταία – που ως διοίκηση του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ αποφασίζουμε να καταγγείλουμε δημόσια την «σαπίλα» και τον ξεπεσμό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς η ενσυνείδητη επιλογή των χαμηλών τόνων φαίνεται ότι από κάποιους έχει εκληφθεί ως αδυναμία.

Μέχρι σήμερα και καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος αντιμετωπίσαμε διαιτησίες κάκιστες, διαιτησίες εχθρικές και προκλητικές, διαιτησίες που με κάθε τρόπο έδειχναν ότι δεν σέβονται την ποδοσφαιρική ιστορία και την βαριά φανέλα του σωματείου. Ουδέποτε όμως διαμαρτυρηθήκαμε γιατί θεωρούσαμε ότι η όποια διαμαρτυρία μας θα εκλαμβάνονταν ως προσπάθεια για την «υφαρπαγή» ευμενούς μελλοντικής αντιμετώπισης. Προφανώς σφάλλαμε».

Την Κυριακή 19/4//2015, η ομάδα μας φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας από την τοπική ομάδα, σε παιχνίδι κατά το οποίο διαπράχθηκαν απροκάλυπτα διαιτητικά εγκλήματα σε βάρος μας.

Ο «χειρουργός» διαιτητής κος Κοτσάνης και ένας εκ των βοηθών του καθ’ολη της διάρκεια του αγώνα υπερέβαλλαν εαυτούς προκειμένου να ευνοήσουν τους αντιπάλους μας και να αδικήσουν την ομάδα μας. Αν δει κανείς το βίντεο του αγώνα θα διαπιστώσει ότι καταλογίστηκαν δεκάδες ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ, θα διαπιστώσει ότι η ομάδα, που μονίμως βρίσκονταν στην επίθεση, κέρδισε πολύ λιγότερα φάουλ από την ομάδα που αμύνονταν, θα διαπιστώσει ότι συνεχώς και σε κάθε ευκαιρία σφυρίζονταν ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή μας, θα διαπιστώσει ότι ανακόπτονταν επιθετικές προσπάθειες με ανύπαρκτα offside. Αποκορύφωμα όλων στάθηκε η απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος της ομάδας μας, για το οποίο πραγματικά «γελάνε ακόμη και οι πέτρες». Καθαρό επιθετικό φάουλ υπέρ μας ο κ. Κοτσάνης το μετέτρεψε σε πέναλτι σε βάρος μας. Προφανώς ο εν λόγω διαιτητής θέλησε να μιμηθεί ή να «κερδίσει» κάτι από την δόξα του διαιτητή  στον αγώνα Ηρακλής – Λάρισα, προ ολίγων εβδομάδων.

Πλέον η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Η σημερινή διαιτησία του κου Κοτσάνη και του ενός εκ των βοηθών του ξεπέρασε κάθε όριο πρόκλησης, κακοβουλίας και ανηθικότητας.

Καταγγέλλουμε τον ως άνω διαιτητή, στον οποίο αποδίδουμε εξόφθαλμη και ξεκάθαρη πρόθεση καθορισμού και αλλοίωσης του αποτελέσματος, και ταυτόχρονα διατρανώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία, με σκοπό και με κάθε τρόπο να στερήσει βαθμούς από την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα, ώστε με τον τρόπο αυτό να ευνοηθεί έτερη ομάδα του ομίλου. Συγχαρητήρια στον διαιτητή της αναμέτρησης, τον αξιολογημένο για τη Football League και υποψήφιο – όπως λέγεται – για προαγωγή στη Super League, όπως επίσης και τον βοηθό του. Επιτέλεσαν στο ακέραιο το ρόλο τους. Και εις ανώτερα.

Καταγγέλλουμε τις άθλιες αυτές μεθοδεύσεις και το «βρώμικο» παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν διαπραγματευόμαστε τόσο την ποδοσφαιρική ιστορία του Α.Ο. Τρίκαλα, τον μόχθο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας μέσα στο γήπεδο όσο και την προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας μας.

Διαβεβαιώνουμε τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους χιλιάδες φιλάθλους του Α.Ο. Τρίκαλα, ότι θα προσπαθήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο, έστω και την ύστατη στιγμή, να διασφαλίσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος το αυτονόητο, την ίση και δίκαιη μεταχείριση, σε διαφορετική περίπτωση προφανώς θα αποτελέσει για όλους εμάς παρελθόν ο «άθλιος» αυτός χώρος του ποδοσφαίρου, από τον οποίο θα αποχωρήσουμε άπαντες, αηδιασμένοι πραγματικά για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Γ΄ Εθνικής.

Κύριοι της ΕΠΟ αν πραγματικά θεωρείτε ότι αξίζουμε αυτό το ποδόσφαιρο και αυτούς τους διαιτητές, τότε εμείς δεν έχουμε καμία θέση σε αυτό το χώρο και σε αυτό το ποδόσφαιρο. Ψάξτε για «επαγγελματίες» παράγοντες γιατί εμείς ούτε έχουμε ούτε επιθυμούμε να έχουμε αυτή την ιδιότητα.

Τρίκαλα 20 Απριλίου 2015

Η διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα

 

Συντάκτης

Άρθρα : 18535
Scroll to top