Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET LEAGUE » Σάκοτα: «Εξαρτόμαστε από άλλους»

Σάκοτα: «Εξαρτόμαστε από άλλους»

O Sakotaμε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε όχι μόνο στο  ματς αλλά και στην απόσυρση της φανέλας με το νούμερο 10, στη μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου:

 

O Sakotaμε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε όχι μόνο στο σημερινό (18/04) ματς αλλά και στην απόσυρση της φανέλας με το νούμερο 10, στη μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στα Τρίκαλα, τα οποία στάθηκαν πολύ καλά. Ήταν περίεργο παιχνίδι, ύστερα από διακοπή τριών εβδομάδων. Πριν από το παιχνίδι συμμετείχαμε όλοι σε μια γιορτή, η οποία μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση. Παρ’ όλα αυτά βρήκαμε ρυθμό στο τρίτο δεκάλεπτο και κερδίσαμε. Η κορυφαία στιγμή για έναν αθλητή είναι όταν αποσύρεται η φανέλα του. Δυστυχώς, ο Γιώργος Αμερικάνος δεν ζει για να δει αυτές τις στιγμές. Η οικογένειά του ήταν εδώ, είδε αυτές τις στιγμές, όπως και όλος ο κόσμος. Προσωπικά συγκινήθηκα, γιατί είχα την τιμή να γνωρίσω αυτό τον άνθρωπο από κοντά στην προηγούμενη θητεία μου στην ΑΕΚ, αλλά δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω ως παίκτη. Αξίζει να βρίσκεται εκεί η φανέλα του. Θα βλέπουν τη φανέλα του τα νέα παιδιά και θα προσπαθούν να φθάσουν στο επίπεδό του».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πιθανότητα κατάληψης της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: «Εμείς ξέραμε ότι εάν κερδίζαμε όλους τους αγώνες μετά τον Ολυμπιακό θα τερματίζαμε ψηλά στη βαθμολογία. Όμως, η κατάσταση δεν είναι στο χέρι μας, καθώς εξαρτάται από άλλες ομάδες. Στόχος μας να κερδίσουμε τους επόμενους τρεις αγώνες και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει».

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου, που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, υποστήριξε: «Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά για αυτό τον αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά κυρίως στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, κάναμε αυτά που μας είπαν οι προπονητές μας κι έτσι πήραμε εύκολη νίκη. Θέλω να πω ότι είναι μεγάλη τιμή για όσους φόρεσαν και όσους θα φορέσουν αυτή τη φανέλα που φόρεσε ο «Παγκόσμιος». Έχω να πω ότι σήμερα (18/04) παίξαμε για το Γιώργο Αμερικάνο και αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στη μνήμη του».

 

 

 

Συντάκτης

Άρθρα : 18535
Scroll to top