Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΑΟ Κεφαλοβρύσου

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΑΟ Κεφαλοβρύσου

 

Ταυτισμένος με την πορεία του ΑΟ Κεφαλοβρύσου ήταν τα τελευταία χρόνια ο  Γιώργος Οικονόμου που  ανακοίνωσε την αποχώρηση του

 

 

Ταυτισμένος με την πορεία του ΑΟ Κεφαλοβρύσου ήταν τα τελευταία χρόνια ο  Γιώργος Οικονόμου που  ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την προεδρία του του ΔΣ ευχόμενος άνοδο. Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε επικαλείται επαγγελματικούς λόγους και σημειώνει χαρακτηριστικά  :

«Σήμερα είναι μια συγκινητική ημέρα τουλάχιστον για εμένα ,μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με την ομάδα του Α.Ο.Κεφαλοβρύσου.  Αποφάσισα να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την θέση του προέδρου στους ποδοσφαιριστές αλλά και στα μέλη της διοίκησης. Είμαι περήφανος που υπηρέτησα την ομάδα από την θέση του προέδρου. Ότι έκανα ήταν για το καλό της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές τον προπονητή και τους παράγοντες της ομάδας μας που συνεργαστήκαμε. Η ομάδα έχει 41 χρόνια ιστορία έχει παρόν και μέλλον. Θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό της ομάδας μας ,αν και το σώμα θα είναι μακριά ,ψυχικά θα είμαι δίπλα σας.
Καλή άνοδο στην ομαδάρα μας
Στηρίξτε την ομάδα-Στηρίξτε το χωριό μας

Συντάκτης

Άρθρα : 18525
Scroll to top