Super League: Επτά ΠΑΕ χωρίς άδεια

 

Τα αποτελέσματα της εξέτασης των φακέλων αδειοδότησης των ΠΑΕ της Super League ανακοίνωσε το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, με επτά ομάδες να… κόβονται.

363712e97ee7f5a9a9162f71f38d5224_L

Οι πληροφορίες της Πέμπτης έκαναν λόγο για έξι ΠΑΕ που δεν είχαν πλήρη φάκελο και συγκεκριμένα ήταν οι Εργοτέλης, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς, ο Πανιώνιος που δεν κατέθεσε καθόλου φάκελο στην επιτροπή, αλλά και ο Λεβαδειακός που έχει κληθεί να δώσει περισσότερα στοιχεία στην επιτροπή. Σε αυτές τις ομάδες προστίθεται και η Βέροια, που δεν εξασφάλισε άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα. ΟΦΗ και Νίκη Βόλου δεν κατέθεσαν φάκελο, καθώς το μέλλον τους είναι στη Γ’ Εθνική, μετά την οικειοθελή τους αποχώρηση από τη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις παράκάτω αποφάσεις.

-Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΕΛ και ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΑΟ.

-Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Ο.Φ.Η., ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΓΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε ημερών από την κοινοποίησή τους.