Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » ΠΑΛΗ » Ο ΑΠΣΤ «παλεύει» για το περιβάλλον

Ο ΑΠΣΤ «παλεύει» για το περιβάλλον

AFISA 2015

Μαζί με τον Μορφωτικό Σύλλογο Σωτήρας κάνει δενδροφύτευση

Ο ΑΠΣ Τρίκαλα Ελληνορωμαϊκή πάλη και ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωτήρας, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεων που απαρτίζουν το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης «Παλεύω», σε συνεργασία με την ΕΟΦΠ, το Δήμο Τρικκαίων, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και το Εργαστήριο Οργάνωσης Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής του ΤΕΦΑΑ, διοργανώνουν δενδροφύτευση και καθαρισμό τη:

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015 στη Σωτήρα Τρικάλων

(στην είσοδο του χωριού)

Ώρα 11:00

 

Λίγα λόγια για το Πρόγραμμα «Παλεύω»

Το ευρύ κοινωνικό πρόγραμμα του ΑΠΣ Τρίκαλα «Παλεύω» έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη ενημέρωσης και συμμετοχής, σε πράξεις και ενέργειες που έχουν να κάνουν με ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα.

Με βασικό κοινό:

α) τους μαθητές του συλλόγου μας και τους γονείς τους,

β) τους κατοίκους της Σωτήρας και

γ) το ευρύ κοινό.

  • το πρόγραμμα «Παλεύω για το περιβάλλον» φιλοδοξεί να προάγει και να συμβάλλει στο μέτρο του δυνατού, στην αγάπη προς τη φύση και το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.
  • με το πρόγραμμα «Παλεύω για το περιβάλλον» θα μάθουμε, θα γνωρίσουμε, θα προλάβουμε και πάνω απ’ όλα θα συνειδητοποιήσουμε ότι το περιβάλλον είναι πάνω απ’ όλα δική μας ευθύνη!
  • το πρόγραμμα «Παλεύω για το περιβάλλον», θα πλαισιωθεί από διάφορες δραστηριότητες αναψυχής για μικρούς και μεγάλους (τοξοβολία, παραδοσιακά παιχνίδια, κτλ)

 

Επίσης η εταιρεία «ΟΛΥΜΠΟΣ» θα προσφέρει δωρεάν χυμούς.

 

Πληροφορίες

  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τσαπάκι (ή κάποιο άλλο σκαπτικό εργαλείο) και δοχείο με νερό (3 λίτρα).

Σας περιμένουμε…

 Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

 Νίκος Τσιακάρας

Συντάκτης

Άρθρα : 18574
Scroll to top