Στη δημοσιότητα το πόρισμα Κορέα για την εγκληματική οργάνωση

«Σεισμό» προκαλεί η δημοσιοποίηση του πορίσματος του εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα, για την πολύκροτη υπόθεση της δράσης εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 1

Το πόρισμα αποκάλυψε το βράδυ της Μ. Δευτέρας τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» και σε αυτό περιλαμβάνονται και οι εισηγήσεις του εισαγγελέα για ποινικές διώξεις εις βάρος 16 προσώπων, εκ των οποίων και κορυφαίοι παράγοντες του ποδοσφαίρου, ενώ κατονομάζονται οι διευθυντές και οι συμμετέχοντες της οργάνωσης.

Στο πλήρες κείμενο 173 σελίδων, που δημοσιεύεται αυτούσιο στην ιστοσελίδα του σταθμού σημειώνεται πως έχουν ασκηθεί ήδη οι κακουργηματικές διώξεις και ο ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, έχει αυξήσει τον αριθμό των κατηγορούμενων σε 25.

Επίσης η εκπομπή αποκάλυψε ότι υπάρχει και 6ος διαιτητής της Σούπερ Λίγκα, που έλαβε κλήση από τον ανακριτή διαφθοράς ως κακουργηματικά κατηγορούμενος.

Επίσης αναφέρθηκαν τα ονόματα των 10 διαιτητών για τους οποίους υπήρξε εισαγγελική εντολή και το ΣΔΟΕ άνοιξε τους τραπεζικούς λογαριασμούς.